ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

5_

Αντιμέτωπο με πρόστιμο έως και 22.000 ευρώ μέλος του «Δεν πληρώνω»

σε Μαζί τα φάγαμε

Πρόστιμο 22.000 ευρώ κινδυνεύει να πληρώσει μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω» που αρνούνταν επανειλημμένως να καταβάλει το αντίτιμο στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό.
«Από 430 ευρώ που ήταν η αξία των απλήρωτων διοδίων, μού βεβαιώθηκε από την Εγνατία Οδό ΑΕ, πρόστιμο 8.500 ευρώ το οποίο πρέπει να πληρώσω έως τις 29 Φεβρουαρίου, διαφορετικά «εκτοξεύεται» στις 22.000 ευρώ και η οφειλή βεβαιώνεται στην αρμόδια εφορία, με κίνδυνο να κατασχεθούν χρήματα από τραπεζικούς μου λογαριασμούς ή ακόμη, ένα ακίνητο», ανέφερε, σε συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Θεοφάνου.
Όπως εξήγησε, το θέμα για τον ίδιο είναι ιδεολογικό καθώς θεωρεί την πράξη του ως «πράξη πολιτικής αντίστασης».

«Οι δρόμοι πρέπει να είναι ανοιχτοί για όλους» υποστήριξε και κάλεσε όλους τους πολίτες στους οποίους έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα να έρθουν σε επαφή με το κίνημα «Δεν πληρώνω».
Ανέφερε ακόμη ότι ζητούν από την Εγνατία Οδό ΑΕ να δώσει τα στοιχεία όλων όσων αντιμετωπίζουν κυρώσεις, ενώ την επόμενη Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρίας στη Θέρμη.

Όσον αφορά το πρόστιμο που αντιμετωπίζει άμεσα, ο δικηγόρος του κινήματος Δημήτρης Σιανίδης δήλωσε ότι θα προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια για την άμεση αναστολή, έστω και προσωρινά, πληρωμής του ποσού των 8.500 ευρώ.
Στο πλευρό των μελών του κινήματος βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης ο οποίος δήλωσε ότι στηρίζει τον αγώνα τους χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «καμουφλαρισμένη από ανθρωπιστικές ιδέες».

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gr, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαζί τα φάγαμε

Go to Top