ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÓÔÁÓÇ ÅÎÅÔÁÓÔÉÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÃÉÁ ÔÁ ÄÁÍÅÉÁ ÓÅ ÐÏËÉÔÉÊÁ ÊÏÌÌÁÔÁ ÊÁÉ ÌÌÅ(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Επίθεση Παναγούλη στον Παππά για τα κανάλια

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Στο στόχαστρο του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Στάθη Παναγούλη βρέθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, για τον οποίο χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, καταλογίζοντάς του ότι «εκτός από κρατικός καναλάρχης θέλει να γίνει και ο Γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών». Τα πυρά του Στάθη Παναγούλη πυροδότησε το γεγονός ότι ο υπουργός επικρατείας δεν προσήλθε για δεύτερη συνεχή φορά στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει σε ερώτησή του σχετικά με την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων Βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια».
«Ο κύριος Παππάς έχει μεταβληθεί σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο Γκάουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών. Δεν δικαιολογείται να μην έρχεται δεύτερη φορά. Αν δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ας επιστρέψει στην πλατεία Κουμουνδούρου που ήταν πριν γίνει υπουργός. Δεν μπορεί περιφρονεί ούτε τον Κανονισμό της Βουλής ούτε το Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Παναγούλης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top