ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

9_

Επιμένει στην αντιπαράθεση με το Μαξίμου ο Χρυσόγονος

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Σταθερός στην άποψή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται από το Νίκο Καρανίκα και την Κατερίνα Νοτοπούλου -θέση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου- εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Επρόκειτο για πραγματικά γεγονότα τα οποία είναι και δημοσίως γνωστά» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm ο κ. Χρυσόγονος.
Στην ερώτηση, δε, για το αν θα υποδεικνύει αυτός τους συνομιλητές του πρωθυπουργού, ο κ. Χρυσόγονος απάντησε ότι «δεν έκανα καμία υπόδειξη με ποιους να συνομιλεί ο πρωθυπουργός, διαπίστωση πραγματικών γεγονότων έκανα, δεν ανακάλυψα την Αμερική».
Αναφορικά, δε, με τη δήλωση Παπαδημούλη, περί «μετάνοιας» ο κ. Χρυσόγονος ξεκαθάρισε: Δεν έχω εξουσιοδοτήσει ποτέ κανένα να μιλάει εκ μέρους μου στα Μέσα Ενημέρωσης. Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος, για εμένα το θέμα αυτό έχει λήξει, δεν θέλω να δώσω τροφή στην εσωστρέφεια, κατέληξε για το θέμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση να υπάρξει ενότητα «για το πώς θα διαχειριστούμε την χρεοκοπία καθώς σε αυτό το καθεστώς είμαστε από το 2009-2010».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top