ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ՋǠ- ӕƇԇӇ É`ԇ͠ӕӔSǠБρ́ʑɔɊǓ ŐɔяЇӠӅ яӠԏՠî ЁЁٍ͔ɏՊ(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Η επικοινωνιακή διαχείριση της αξιολόγησης, μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα κλείσει την αξιολόγηση εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως εξήγησε, η αξιολόγηση θα κλείσει, επειδή ο κ. Τσίπρας απολαμβάνει την εξουσία, ενώ οι 153 του κυβερνητικού συνασπισμού δεν θέλουν να αποχωριστούν τις καρέκλες τους και το όνειρο της διακυβέρνησης, με αποτέλεσμα στο τέλος να δεχτούν και να ψηφίσουν όλα τα μέτρα.
«Το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της αξιολόγησης, εντός και εκτός κόμματος», είπε χαρακτηριστικά. Για τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι στα νέα μέτρα, επανέλαβε πως εάν παρουσιαστούν στη Βουλή όλα με έναν νόμο και ένα άρθρο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορούν να μπουν στη ζυγαριά και να αξιολογηθούν ένα προς ένα, το κίνημα δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.
Σχετικά με τη ΔΕΗ, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι είναι μία εταιρία που υποφέρει και εξέφρασε την ανησυχία του μην τυχόν «την πατήσουμε», όπως με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εξαιτίας των κυβερνητικών παλινωδιών πωλήθηκε έναντι εξαιρετικά χαμηλού αντιτίμου. «Η ΔΕΗ πρέπει να προχωρήσει σε σοβαρό πρόγραμμα αξιολόγησης του δυναμικού της, να απομακρυνθούν οι κομματικοί εγκάθετοι και στη συνέχεια να αποκρατικοποιηθούν τμήματά της», σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top