ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

1_

Η ΝΔ προαναγγέλλει προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Για την πρόθεση της ΝΔ να διερευνήσει το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του Υπουργού Επικρατείας στη διαγωνιστική διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, προϊδέασε από τη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.
«Να αποσύρετε τη μήνυση που έχετε κάνει κατά των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού. Είναι όνειδος. Αν θέλετε κόντρα εδώ στην πολιτική ηγεσία που έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη», σημείωσε ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη, κατά την ακρόασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
«Όλα στην ώρα τους….», ήταν η άμεση απάντηση του βουλευτή της ΝΔ με νόημα και προειδοποιητικό ύφος.
Η επίμαχη αναφορά του Μάκη Βορίδη πυροδότησε πλήθος συζητήσεων στα πηγαδάκια της Βουλής για τις ακριβείς προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Έγκυρες πηγές θέλουν τη ΝΔ να συγκροτεί στην επόμενη Βουλή εφόσον είναι κυβέρνηση Προκαταρκτική Επιτροπή με στόχο τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών του Νίκου Παππά για ηθική αυτουργία και παράβαση καθήκοντος, ως αρμόδιος για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και πολιτικός προϊστάμενος της Επιτροπής που διενήργησε τον έλεγχο πόθεν έσχες των 4 υπερθεματιστών.
Για την πρόθεση της αντιπολίτευσης προϊδέασε ο κος Βορίδης και με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης του Υπουργού Επικρατείας, όπου ερωτηθείς σχετικά με το αν θα διερευνήσει η ΝΔ τυχόν ποινικές ευθύνες του Υπουργού, τόνισε:
«Από την σημερινή ακρόαση της επιτροπής θεσμών αποδείχτηκε ότι ο κύριος Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει την διαπλοκή κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου μιας παραπαίουσας κυβέρνησης. Επεκτείνει και θεσμοθετεί την διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της. Αποδείχτηκε ότι φοβούνται την διαφάνεια φοβούνται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Η απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ να παραστούν οι νέοι καναλάρχες και να γίνει διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες τους, αίτημα που στηρίχθηκε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αποδεικνύει το πραγματικό αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης (…)»

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top