ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Imany2

Η Imany για μία συναυλία στην Αθήνα!

σε Ελλάδα/Πολιτισμός

Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη live που θα το θυμόμαστε για καιρό…
Πρόκειται για τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τον ακροατή και τον καθιστούν φανατικό θαυμαστή τους! Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το «You will never know», το πρώτο της single που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM σκαρφαλώνοντας κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart και παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού; Ποιος δεν έχει λικνιστεί στο ρυθμό του «εθιστικού» «Don’t be so shy» που παίζεται μανιωδώς στα ελληνικά ραδιόφωνα; Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP album με τίτλο «There were tears», ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο μας… «κόλλημα».
Τα live που έχει δώσει στο παρελθόν στη χώρα μας, έχουν αποτελέσει talk of the town και ακόμη και η ίδια ισχυρίζεται ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική, καθιστώντας την Ελλάδα έναν από τους αγαπημένους της σταθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι διαρκώς επιστρέφει στην Αθήνα και κάθε φορά τα live της είναι sold out, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία που της έχει το αθηναϊκό κοινό!
Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, αινιγματική, αφοπλιστικά όμορφη Ιmany κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, δίνοντας την υπόσχεση για ένα μαγικό live!

Estate Seaside @ Ακρωτήρι, Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος
Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Ιουνίου
Πληροφορίες: Tηλ.: 2109859147

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top