ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

7_1

Καταγγελίες για φακελάκι (17-04-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι/Ελλάδα/Κοινωνία

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

AMNIOPARAKENTISI
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιούλιος, 2014
Ποσό: 150€
22 Iouliou ekleisa rantevou sto nosokomeio elena na kano afxeniki diafaneia kathos dienya tin 12 ebdomada tis egimosinis mou.o aktinolotoygos eipe katatin diarkeia tis eksetasis oti vlepei afksimena ekatosta tou emvriou k ypoplastiko riniko osto mesa se elaxista deuterolepta ego k o antras mou xasame tin gh kato apo ta podia mas stin apeili enos pathologikou emvriou. na simeiothi oti gia ton sigekrimeno giatro eixame sistaseis aristes gia tin polixroni empeiria tou k tin epagelmatiki tou katartisi stous uperixous ton emvrion dioti einai arketa gnostos sto maieutirio.h kataliksi htan na mas zitisei fakelaki me 150 euro gia tin amnioparakentisi eno eixe steilei ton suzugo mou pio prin na ekdosei parapemptiko 28 euro oso kostize h sigekrimeni eksetasi.oxi mono mas panikovalle alla ekmetalleutike sto ep akron tin agonia mas gia tin ekseliksi.distixos autoi oi antropoi onomazontai «giatroi’ k xoris kanena aisthima suneidisis k ypeuthinotita ston orko pou exoun dosei kapilevontai to aksioma k tin thesi pou exoun k ginontai adistaktoi k vanausoi mprosta sto kerdos.eftixos ta apotelesmata htan arnitika gia to emvrio alla tha prepei ekleipsoun afta ta peristatika dioti o kosmos pleon logo anagon empisteuontai ta dimosia nosokomeia.emeis oi pathontes prepei na katagelloume autous tous asxetous k anideous «epagelmaties».

ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΣΕ ΕΓΚΥΟ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Ηρακλείου
Οκτώβριος, 2012
Η γυναίκα μου νοσηλεύτηκε στο Βενιζελειο Νοσοκομείο στον 7 μήνα εγκυμοσύνης. εμφάνισε μια επιπλοκή ΠΟΛΥ επικίνδυνη και για την ιδία και για το παιδί. Προεκλαμψία. Κλήθηκε ο εφημερεύων νεφρολόγος. Αν και ήταν περασμένη η ώρα, ο γιατρός εμφανίστηκε σε λίγα λεπτά, εξέτασε την γυναίκα μου, ρώτησε ολα τα απαραιτητα πραγματα και μετα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπομονη και επαρκεια μας εξηγησε με καθε λεπτομερεια τα παντα γυρω απο αυτο που μας συνεβηκε. Η θεραπεια ηταν απολυτα επιτυχης και ετσι κερδισαμε τον χρονο που χρειαζοταν το παιδι μας. μας εβλεπε ΚΑΘΕ μερα χωρις να τον καλεσει ο γυναικολογος. εδινε συμβουλες και θαρρος συνεχως Τον επισκεφθηκα στο γραφειο του με σκοπο να του δωσω ενα δωρο για ολα αυτα…. Δεν με αφησε ουτε να τον πλησιασω. με «μαλωσε» και με παρότρυνε να παρω δωρο στο παιδι μου με αυτα τα λεφτα. Με συγκίνησε αφανταστα. Ο ασθρωπος που ειναι γιατρος και ο γατρος που ειναι ανθρωπος ονομαζεται Ξιδακης Δημητρης. Τον ευχαριστω πολυ!

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Δωδεκανήσου
Μάιος, 2013
Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται για το Αεροδρόμιο της Μυκόνου. Τι είναι όμως ψέματα και τις αλήθειες. Σίγουρα το μόνο που φαίνεται από όλη την ιστορία και μάλιστα τις «διάφορες καταγγελίες» ενός και μόνο ατόμου», είναι το εξής: Γίνεται συστηματική προσπάθεια κατάργησης των ιδιωτικών πτήσεων στη Μύκονο με τραγικές συνέπειες στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Ποιά λοιπόν μπορεί να είναι τα συμφέροντα που υπάρχουν; Καταγγέλλεται επανειλημμένα ο χρηματισμός υπαλλήλων του Αεροδρομίου. Με μεγάλη επίταση μάλιστα. Στον χρηματισμό χρειάζονται δυο πρόσωπα. Στις καταγγελίες που κατά καιρούς δημοσιεύονται δεν υπάρχει ούτε το πρώτο πρόσωπο (Ο ενεργών τον χρηματισμό) ούτε του δεύτερου πρόσωπου ( του υπαλλήλου στον οποίο απευθύνονται). Καταγγέλλονται περιπτώσεις χρηματισμού με την δικαιολογία ότι τα δώσαμε γιατί έτσι «έπρεπε» ενώ όλοι είχαν το δικαίωμα της καταγγελίας και του ελέγχου πριν «τα δώσουν». Γιατί λοιπόν αυτά καταγγέλλονται αφού έχει τελεστεί το αδίκημα της «δωροδοκίας», αν ποτέ έγινε τέτοιο αδίκημα;. Μήπως λοιπόν όλα αυτά δεν είναι τελικά η αλήθεια;

ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Απρίλιος, 2013
Ποσό: 3.000€
Μετά από εγχείρηση κατάγματος στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μου ζητήθηκε εκτός από την νόμιμη αμοιβή το χειρουργού να του δώσω χωρίς απόδειξη 3000 ευρώ επιπλέον ! Δυστυχώς του τα έδωσα…..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Σεπτέμβριος, 2005
Ποσό: 12.000€
Με σκοπό να κλείσω τα βιβλία 3 ετών, μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για να «μπορέσω» να τα κλείσω άμεσα. Η επιχείρηση μου, μόλις 5 ετών από τη ίδρυση της, δεν είχε κάτι να κρύψει όσον αναφορά σε ατασθαλίες κλπ. Επίσης ήθελα από νομική μορφή ΟΕ να μετατραπεί σε ΑΕ, μια και είχα βρει νέο επενδυτή για συμμετοχή στα εταιρικά δρώμενα, οπότε υπό τον φόβο ότι μπορεί να μου βγάλουν διάφορα … ή να με καθυστερήσουν …. προχώρησα στην πληρωμή. Τα χρήματα δόθηκαν μαύρα, στα χέρια του λογιστή, ο οποίος ήταν και ο ενδιάμεσος.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Απρίλιος, 2013
Ποσό: 600€
Στο οφθαλμιατρείο Αθηνών η μητέρα μου υπεβλήθη εκτάκτως το 2009 σε εγχείρηση γιατί έπαθε αποκόλληση. Ο γιατρός που την ανέλαβε ο κ. * δεν μας έδωσε καμία οδηγία παρά μόνο όταν η μητέρα μου του έδωσε 300 € (από αυτό θα μπορούσε να χάσει το μάτι της). Όταν συνόδευσα την μητέρα μου την επόμενη φορά όλοι από έξω συζητούσαν για τα ποσά που δίνανε στους γιατρούς ακόμη και για επίσκεψη (20€, 30€, 50€). Η εξυπηρέτηση βέβαια ήταν υψηλού επιπέδου ακόμη και από το νοσηλευτικό προσωπικό που επίσης επιδίωκε ένα «δώρο» αλλά δεν ενέδωσα. Γενικά όλα ήταν οργανωμένα σαν να ήσουνα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και η μητέρα μου η οποία θεωρεί τον κ. * πολύ καλό γιατρό, το 2012 έκανε και εγχείρηση καταρράκτη όπου επίσης έδωσε 300€.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Απρίλιος, 2013
Ποσό: 800€
Στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μου ζήτησε ο γιατρός 1.200€ μετά την εγχείρηση και του έδωσα 800€. Δεν τα μέτρησε, και έφυγε βιαστικά.

ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Μάρτιος, 2012
Ποσό: 1.000€
ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ 1500 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ 1000. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ… ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ), ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.com, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top