ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

8_

Ομολογία Παπαδημητρίου: Μειώσαμε 25% τις συντάξεις αλλά δεν μας δίνουν τίποτα

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Αίσθηση προκάλεσε η παραδοχή του υπουργού Οικονομίας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου ότι η κυβέρνηση αποφάσισε τη μείωση των συντάξεων κατά 25%. Στο πλαίσιο της επιχειρηματολογίας του ότι η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ο υπουργός Οικονομίας φέρνει ως παράδειγμα και τη μείωση των συντάξεων λέγοντας: «Έχουμε εγκρίνει τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις, μόλις πρόσφατα μια μείωση συντάξεων κατά 25%»!
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη δήλωση στελέχους της κυβέρνησης για το θέμα της μείωσης των συντάξεων μετά από πολλές δηλώσεις και non papers που είχαν ως στόχο τη διάψευση των δημοσιευμάτων και των ρεπορτάζ που αποκάλυπταν το βάθος και την έκταση των περικοπών που ψήφισε η κυβέρνηση.
Η αναφορά του κ. Παπαδημτρίου συμπεριλαμβάνεται στη συνέντευξή του στη γερμανική Die Welt στην οποία ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας εξαπολύει επίθεση κατά του Σόιμπλε λέγοντας ότι η συμπεριφορά του είναι ανέντιμη.
«Δεν θέλω να θέλω να φανώ αγενής, αλλά η συμπεριφορά (του κ. Σόιμπλε) μου φαίνεται ότι είναι ανέντιμη», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top