ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÁÑ×ÏÕ Í. ÊÁÊËÁÌÁÍÇ ÊÁÉ ÔÇÓ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÏÔÉÊÏÕ ÂÑÅÖÏÊÏÌÅÉÏÕ ÁÈÇÍÙÍ Ç.ÂÁËÓÁÌÁÊÇ (ICON PRESS / ÊÙÓÔÁÓ ÌÐÁËÔÁÓ)

Οργή Κακλαμάνη για τους απόντες από τη Βουλή υπουργούς

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Έξαλλος έγινε ο Δ΄ αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, από τη απουσία υπουργών από την Ολομέλεια, με αποτέλεσμα, από τις 20 επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών που ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν, απαντήθηκαν μόλις δύο. Την Παρασκευή, παρόντες στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου ήταν μόνο ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Κωνσταντίνο Φωτάκη που απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν την εκπαίδευση.
Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης, μόνο τρεις από τους υπουργούς απουσίαζαν δικαιολογημένα, καθώς βρίσκονταν στο εξωτερικό, και τόνισε ότι θα θέσει το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για να σταματήσει αυτή η συστηματική απαξίωση του βουλευτή, από τους υπουργούς.
«Δεν πάει άλλο. Θα προτείνω αλλαγή και αυστηροποίηση του κανονισμού ώστε μετά τις τρεις αδικαιολόγητες απουσίες να επιβάλλεται ποινολόγιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top