ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ЁӗKɍϠ͕̇́ ԏՠQׅЉӊϐϕ Ʌљ͕̏խ-בǓԏӠ̐ύǓ/

Οργισμένη απάντηση Αρχιεπισκόπου στην επίθεση Σκουρλέτη

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Άμεση είναι η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του Αρχιεπισκόπου Χάρη Κονιδάρη στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για την Εκκλησία. «Ας μην έχει άγχος ο κύριος Σκουρλέτης. Η ύβρις και η ασέβεια κατά της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου εξασφαλίζουν πιστοποιητικό αριστείας από τους δασκάλους του, της αντικληρικαλιστικικής αριστεροφροσύνης. Την ώρα που η Εκκλησία υπηρετεί την κοινωνία και ενώνει, όπως πάντα έκανε και πάντα θα κάνει, όλους τους Έλληνες, ο κύριος Σκουρλέτης δε διστάζει να μετέλθει κάθε ψεύδος σχετικά με το ρόλο της, μπροστά στην αγωνία του να διατηρήσει αδιατάρακτο το φλερτ με το μικροκομματικό του ακροατήριο».
Η απάντηση από τον Αρχιεπίσκοπο ήρθε, έπειτα από την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας.
Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε «νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί την ίδια την εκκλησία, δεν δείχνει σεβασμό προς την ίδια τη χριστιανική κοινότητα, να φλερτάρει η ηγεσία της με έναν άλλο ρόλο που θα θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας».
«Έχω διαπιστώσει, δικιά μου εκτίμηση, να μου τη χρεώσετε, ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δυνάμεις μέσα από την εκκλησία που θέλουν να συντονίσουν τη στάση τους με τις επιδιώξεις της ίδιας της ΝΔ» ανέφερε δε ο υπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top