ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

asaf-avidan-01

Ο Asaf Avidan στο Gazarte

σε Πολιτισμός

Ο Asaf Avidan επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ξεχωριστά live στο main stage του Gazarte, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου…
Ποιος δεν γνωρίζει το «One Day/Reckoning Song» στο remix του Wankelmut; Ποιος δεν έχει κάνει αμέσως shazam ακούγοντας το «Love it or Leave it» ή το «Over my Head»; Και σίγουρα πολλοί από εμάς είχαμε αναρωτηθεί εξαρχής σε ποιον ή σε… ποιαν ανήκει αυτή η ιδιαίτερη φωνή με τη μοναδική χροιά και τη ξεχωριστή ταυτότητα; Γιατί αν ακούσεις μία φορά τον Asaf Avidan αποκλείεται να τον ξεχάσεις. Όπως και έγινε όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ «Asaf Avidan & The Mojos» όπου υπήρχε και το super single «One Day».
Ένας αληθινός καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, αυτός είναι ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan. Πολυτάλαντος και ανήσυχος, έκανε στροφή προς τη μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos). Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν 2 solo album με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει αρχές του 2015 (Gold Shadow). Με αυτήν την ιδιαίτερη, τόσο προσωπική ερμηνεία του, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με αρκετές δόσεις blues & cabaret, folk & indie rock και άψογη αισθητική σε κάθε project που παρουσιάζει, έχει καταφέρει να μετράει εκατομμύρια views στο youtube, δεκάδες χιλιάδες downloads των singles του, να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ημερομηνίες: Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: A ζώνη: 45€ | Β ζώνη: 35€ | Όρθιοι: 23€
Ταμείο: A ζώνη: 48€ | Β ζώνη: 38€ | Όρθιοι: 26€
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3460347

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Πολιτισμός

xoros_trygonas

Το τραγούδι της τρυγόνας

Ο στιχουργός λαός στάθηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος προς τα πουλιά. Πολλά τραγούδια δημιούργησε,
Go to Top