ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÊÏÉÍÇ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÙÍ ÅÐÉÔÑÏÐÙÍ ÅÕÑÙÐÁÚÊÙÍ ÕÐÏÈÅÓÅÙÍ, ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÕÐÏÈÅÓÅÙÍ ÊÁÉ ÊÏÉÍÙÍÉÊÙÍ ÕÐÏÈÅÓÅÙÍ ÌÅ ÁÍÔÉÐÑÏÓÙÐÅÉÁ ÔÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÊÁÉ ÍÏÌÉÓÌÁÔÉÊÙÍ ÕÐÏÈÅÓÅÙÍ ÔÏÕ ÅÕÑÙÐÁÚÊÏÕ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÉÏÕ(EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

Παραδοχή αποτυχίας από τον Μπαλαούρα

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Υπάρχει μια αμηχανία σε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού και μάλιστα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και είναι λογικό να υπάρχει διότι ο κόσμος που μας ψήφισε κυρίως το Γενάρη και κάπως το Σεπτέμβρη, πίστευε ότι εμείς θα ασκήσουμε μία διαφορετική πολιτική, τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και βεβαίως έχει αυτή την αμηχανία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας. «Υπάρχει μία αμηχανία, μία επιφύλαξη, υπάρχει μία γκρίνια, εγώ τη ζω, δεν υπάρχει όμως, μία κοινωνική εξέλιξη για εξέγερση» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας. Αναφερόμενος στην κινητοποίηση με τίτλο «παραιτηθείτε» επεσήμανε ότι «η θέση της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρη, ότι βεβαίως μπορεί να κρίνουμε κάποιες πρωτοβουλίες, τέτοιου είδους αλλά δεν σημαίνει αυτό, ότι υπάρχει μία απαγόρευση ή οτιδήποτε άλλο».
«Τώρα, από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι σαφές, ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες, οι οποίες, πολιτικά μιλάω και εγώ τώρα, μου θυμίζουν τις κατσαρόλες της Χιλής» πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top