ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÁÐÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÓÅ ÅÑÙÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÄÉÁÖÈÏÑÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÅÐÉÊÅÖÁËÇÓ ÔÏÕ "ÐÏÔÁÌÉÏÕ" ÓÔ. ÈÅÏÄÙÑÁÊÇ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Προκαλεί ο Πετρόπουλος για τις εισφορές στα μπλοκάκια

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, αλλά και αιχμές για μερίδα του Τύπου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm», για τη δήλωση που φέρεται να έκανε στη Βουλή, ότι ελεύθεροι επαγγελματίες τον ευχαρίστησαν για τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εισφορών. «Φαίνεται πως όποιος μπαίνει στο ρουθούνι της ΝΔ, πρέπει τουλάχιστον να παρουσιάζεται γραφικός (…) μου είπαν στη Βουλή ότι οι ασφαλισμένοι βλέπουν εφιάλτες εμένα και τον Κατρούγκαλο για τις υψηλές εισφορές» είπε ο υφυπουργός Εργασίας υπογραμμίζοντας πάντως πως το 80% των επαγγελματιών δηλώνει το κατώτατο ποσό των 187 ευρώ αλλά και οι αγρότες πληρώνουν 300 ευρώ λιγότερα από ό,τι πλήρωναν πέρσι.
Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι οι υψηλές εισφορές που ίσχυαν είχαν οδηγήσει 750 χιλιάδες επαγγελματίες να μην μπορούν να πληρώνουν. «Είναι αλήθεια ότι επαγγελματίες έβγαιναν από τα καταστήματα τους και μου έλεγαν ευτυχώς που έγινε αυτή η ρύθμιση για να μπορούμε να πληρώσουμε» τόνισε.
Συμπλήρωσε ωστόσο ότι, από βήματος Βουλής, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε μία ακραία κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί για πάρα πολλούς επαγγελματίες, οι οποίο καλούνται να καταβάλλουν εξαιρετικά υψηλά ποσά. Ο υφυπουργός Εργασίας δήλωσε, στο «Πρακτορείο 104,9Fm», ότι το υπουργείο αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία για να ρυθμιστεί το θέμα. Πάντως αναρωτήθηκε γιατί δεν παρουσιάστηκε και αυτό το σημείο της ομιλίας του.
«Η παραποίηση της είδησης είναι απαράδεκτη συμπεριφορά» είπε ο κ. Πετρόπουλος και τόνισε ότι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα αυτό, ενώ ζήτησε να είναι προσεκτικοί όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι της δολοφονίας χαρακτήρων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top