ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

3_

Σαρώνει η διαφθορά σε δήμους και περιφέρειες

σε Ελλάδα/Μαζί τα φάγαμε

Η διαφθορά και η διαπλοκή που συναντάται στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στους δήμους και στις περιφέρειες της χώρας.
Αν η διοίκηση σε ένα νησί, μισή μέρα με τα πόδια, μπορεί και εξαφανίζει από τα ταμεία του 700.000 ευρώ, και ένας δήμος σαν της Φυλής και πρώην Άνω Λιοσίων εξαφανίζει από τα δικά του 500 ή 600 ή και 700 εκατομμύρια ευρώ και δεν ανοίγει ρουθούνι, καταλαβαίνετε τώρα για τι ρεμούλα μιλάμε και τι διαφθορά. Το ότι ένας, ο Παπαγεωργόπουλος, πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, φυλακίστηκε για μερικά εκατομμύρια, θεωρήστε το καθαρή σύμπτωση.
Αρχίζει πάλι σήμερα, μετά από πολλαπλές αναβολές, η εκδίκαση της υπόθεσης υπεξαίρεσης στον δήμο Γαύδου ενός ποσού που με τις προσαυξήσεις ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο υπεύθυνος της ταμειακής υπηρεσίας μετά τη μήνυση που υπεβλήθη από τον δήμο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αναμένεται και σήμερα να ζητήσει αναβολή της δίκης, κάτι που θα επιχειρήσει να αποτρέψει ο συνήγορος του δήμου Γαύδου.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση έχει ήδη ζητήσει 3 φορές της αναβολή εκδίκασης μιας υπόθεσης που είχε αποκαλυφθεί το 2011 όταν ο τότε δήμαρχος Γαύδου είχε διαπιστώσει έλλειμμα στα ταμεία και μεταφορά ποσού σε τρίτο λογαριασμό μέσω e-banking.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top