ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Galis

Σε δημοπρασία για το «Χαμόγελο» υπογεγραμμένη φανέλα του Γκάλη από το ’87

σε Ελλάδα/Ευκαιρίες

Οπως ανακοίνωσε επίσημα η ιστοσελίδα «charityidols.gr» ο ζωντανός μύθος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, αποφάσισε να βοηθήσει κι αυτός με τον τρόπο του στην επάνδρωση κινητής μονάδας ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά.
Υπέγραψε μία πιστή ρέπλικα της εμφάνισης που φορούσε το 1987 όταν οδήγησε μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ στο ΣΕΦ. Να θυμίσουμε ότι ο Γκάλης θα βρεθεί στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς σε διαφημιστικό σποτ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Charity Idols»:
«Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!! Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον »Θεό» του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Yπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top