ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

monroe-kennedy-trio-2

Σε δημοπρασία η επιστολή που επιβεβαιώνει το ερωτικό τρίο της Μονρόε με τους Κένεντι

σε Uncategorized

Για περισσότερο από μισό αιώνα η φήμη ότι η Μέριλιν Μονρόε ήταν ερωμένη του Μπόμπι Κένεντι παρέμενε αυτό ακριβώς, μια φήμη. Σήμερα η σχέση επιβεβαιώνεται με τον πιο ειλικρινή τρόπο. Η πιο πειστική απόδειξη η επιστολή που έγραψε η μικρότερη αδελφή των Μπόμπι και Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, Τζιν Κένεντι Σμιθ στη Μονρόε.
Η επιστολή δημοπρατείται ανάμεσα σε άλλα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας που όρισε τον ερωτισμό στο παλιό Χόλιγουντ, στο Μπέβελι Χιλς της Καλιφόρνια στις 17 Νοεμβρίου από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s.
«Από πάντα υπήρχαν εικασίες για αυτή την ερωτική σχέση. Αυτή η επιστολή επιβεβαιώνει ότι ο Μπόμπι Κένεντι και η Μονρόε ήταν εραστές» σχολίασε ο Μάρτιν Νόλαν, εκτελεστικός διευθυντής του οίκου.
Το γράμμα επιβεβαιώνει μια φήμη που απασχόλησε τα media ήδη από τη δεκαετία του 60. Όταν ο Μπόμπι ήταν ακόμη παντρεμένος και πατέρας 11 παιδιών. Τότε εργαζόταν ως αξιωματούχος στο Λευκό Οίκο δίπλα από τον πρόεδρο και αδελφό του JFK, επίσης εραστή της Μονρόε.
Aν και ο εχθρός του Μπόμπι Κένεντι, διευθυντής του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ, προσπάθησε λυσσαλέα να απαθανατίσει σε φωτογραφία το «απαγορευμένο» ζευγάρι, δεν τα κατάφερε.
Η επιστολή προς τη Μονρόε βρέθηκε ανάμεσα σε μια στοίχα από χαρτιά της ηθοποιού, αντικείμενα που είχε αφήσει η ίδια στον Λι Στράσμπεργκ, τον θρυλικό δάσκαλο υποκριτικής που η Μονρόε ένιωθε δεύτερο πατέρα.
Ανακαλύφθηκαν από τον γιο του Ντέιβιντ και έτσι βρήκαν το δρόμο προς τη δημοσιότητα και τη δημοπρασία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συλλέκτες των memorabilia του Χόλιγουντ που είχε λάμψη και σκάνδαλα, πολιτική και σεξ.
Kανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει αν ο θάνατος της Μονρόε ήταν αυτοκτονία ή το τίμημα που πλήρωσε γιατί ήταν η ερωμένη του Κάμελοτ. Πρόσφατα βιβλίο υποστήριξε ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε από τον Μπόμπι Κένεντι, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε τίποτα.
Στην ίδια στοίβα βρέθηκε επιστολή της Μονρόε προς τον θεραπευτή της από το 1961 όταν και έγραφε: «Χθες το βράδυ έμεινα ξύπνια. Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει η νύχτα. Για εμένα σχεδόν δεν υπάρχει. Μοιάζει απλώς με μία μεγάλη, απαίσια ημέρα».
Αναφερόμενη στις στιγμές που έζησε σε ίδρυμα ψυχικών διαταραχών η Μονρόε γράφει ότι ένιωθε «σαν να έχει μπει φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ».
«Οι άντρες σκαρφαλώνουν στο φεγγάρι αλλά δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για καρδοχτύπια» αναφέρει η επιστολή της σταρ που βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.
Φέτος η Μέριλιν Μονρόε θα γινόταν 90 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Uncategorized

ӕͅđɏ ć̏ʑTɊӇ ӕ̐QT·Ө2砌屡)--בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Βαριές καταγγελίες Σαχινίδη

Με δεδομένη την «καραμανλική» πολιτική καταγωγή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου,
ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÏËÕÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏÕ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Μυρίζει μπαρούτι

Ένα βήμα πριν την… έκρηξη βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς,
Go to Top