ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

odrei

Σε δημοπρασία προσωπικά είδη της Όντρεϊ Χέπμπορν

σε Ευκαιρίες

Μία συλλογή από ρούχα και προσωπικά είδη της ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι φανατικοί θαυμαστές της.
Ο οίκος Christie’s επιβεβαίωσε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί μία δημοπρασία στο Λονδίνο, 24 χρόνια μετά το θάνατο της μεγάλης σταρ, με κομμάτια από τη μεγάλη γκαρνταρόμπα της Χέπμπορν.
Τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, ανήκουν στην οικογένεια τής μεγάλης Βρετανίδας ηθοποιού και εκτιμάται ότι οι τιμές τους θα ξεκινούν από τις 100 λίρες και θα φτάνουν τις 80 χιλιάδες. Στα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνονται ένα παλτό Burberry, με εκτιμώμενη τιμή από 6.000 έως 8.000 λίρες, μια συλλογή από παπούτσια μπαλαρίνες και ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα από τον Hubert de Givenchy, έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Χέπμπορν.
Επίσης προς δημοπράτηση θα τεθεί και μία σειρά φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο της ηθοποιού καθώς και διάφορα αναμνηστικά από τις ταινίες της. Η Χέπμπορν χρησιμοποιούσε για τις σημειώσεις της τυρκουάζ μελάνι και ένα σενάριο με τα σχόλια της για την ταινία «Πρόγευμα στο Τίφανις» εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 60 έως 80 χιλιάδες λίρες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top