ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

prince

Σε δημοπρασία ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Prince

σε Ευκαιρίες

Ο Prince πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 57 χρόνων. Το σακάκι με τα κεντήματα από χάντρες που φορούσε ο Prince στην ταινία του 1986, «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι» και άλλα πράγματα του ποπ σταρ πρόκειται να τεθούν σε δημοπρασία. Η διαδικασία από την εταιρεία που χειρίζεται τι πωλήσεις αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη. Μεταξύ αυτών που θα δημοπρατηθούν είναι ένα ασπρόμαυρο μπολερό που είχε σχεδιαστεί για την περιοδεία του Prince στην Ευρώπη το 1993, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο μουσικός για παίξει στην ταινία «Περπλ Ρέιν», τους χειρόγραφους στοίχους για το τραγούδι «The Screams of Passion», ένα ζαχαρί κοστούμι με στρας του οίκου Versace και ένα χειρόγραφο μίας ομιλίας του κατά την αποδοχή ενός βραβείου.
Το σακάκι που φορούσε ο Prince στην ταινία «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι» είναι σε γραμμή άλφα σε ιβουάρ χρώμα, αστραφτερό, κεντημένο με ψεύτικα μαργαριτάρια, ο γιακάς του είναι στυλ μπολερό κι έχει ένα κόψιμο στην πίσω πλευρά.
Επειδή το ύφασμα με το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, το σακάκι δεν έχει πλυθεί με αποτέλεσμα να έχει ακόμα στο γιακά του υπολείμματα από το μακιγιάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top