ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

springsteen-bruce

Στο «σφυρί» η Chevrolet Bel Air 1957 του Μπρους Σπρίνγκστιν

σε Ευκαιρίες

H Chevrolet Bel Air 1957 convertible του Μπρους Σπρίνγκστιν που αναφέρεται στο τραγούδι του «Born to Run» πωλείται σε δημοπρασία, σε τιμή που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 250.000 δολάρια.
Ο φανατικός θαυμαστής του Μπρους Σπρίνγκστιν, Μάικλ Κρέιν, δήλωσε ότι εκτός από το αυτοκίνητο σχεδιάζει να πουλήσει ολόκληρη τη συλλογή Σπρίνγκστιν που διαθέτει, επειδή θέλει να απαγκιστρωθεί από τη μακρόχρονη σχέση αγάπης που τρέφει για το «Αφεντικό» της ροκ.
«Είμαι θαυμαστής του από τα επτά μου χρόνια. Αλλά είμαι έτοιμος να προχωρήσω τη ζωή μου και θέλω να δώσω τη σκυτάλη σε κάποιον που θα χαρεί το αυτοκίνητο και θα το πάρει για να το οδηγήσει» δήλωσε στο Reuters ο 46χρονος Κρέιν.
O Μάικλ Κρέιν, ο οποίος, όπως και ο τραγουδιστής, είναι από το Νιου Τζέρσεϊ, πιστεύει ότι ο Σπρίνγκστιν αναφερόταν στο αυτοκίνητο στη μεγάλη επιτυχία του 1975 «Born to Run» στο στίχο με τη φράση «για τις ρόδες μιας χρυσής Chevy 6».
Το αυτοκίνητο πωλείται στο eBay σε δημοπρασία που λήγει τη Δευτέρα. Έως τώρα η υψηλότερη προσφορά είναι 250.100 δολ.
Ο Κρέιν αγόρασε το αυτοκίνητο από το eBay το 2006 και ήταν έκθεμα στο Rock and Roll Hall of Fame, στο Κλίβελαντ, από το 2008 έως το 2010. Η άδεια και η ασφάλεια είναι στο όνομα του Μπρους Σπρίνγκστιν και μπορεί να κυκλοφορήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top