ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

??Ì???E?œ ??? P?? ?Ê??? ??S??.??ÑV? M?????????/EUROKINISSI

Στο σφυρί τα «ασημικά» του Αστέρα Βουλιαγμένης

σε Ευκαιρίες

Πρόκειται από τις περιπτώσεις όπου η έκφραση «στο σφυρί τα ασημικά» είναι κυριολεκτική. Από την 1η Μαρτίου, η «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης» ξεκίνησε τη διαδικασία την εκποίηση του συνόλου του ξενοδοχειακού της εξοπλισμού, από τις σουίτες και τους κοινόχρηστους χώρους, μέχρι τα εστιατόρια, ακόμη και το στόλο των αυτοκινήτων της.
Η εκποίηση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφορά εξοπλισμό που έχει αποσυρθεί λόγω ανακαίνισης διαφόρων τμημάτων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη για να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Στα εκποιούμενα αντικείμενα περιλαμβάνονται ενδεικτικά εξοπλισμός δωματίων (κρεβάτια κλπ), κοινόχρηστων χώρων (καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια κλπ), χώρων εστίασης, εστιατορίων και μαγειρείων. Επίσης, εκποιούνται τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του Αστέρα, μεταξύ των οποίων φορτηγά (βανάκια) Suzuki, Mercedes και άλλα.
Σε περίπτωση που η αξία των προσφορών ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσό, απαιτείται προκαταβολή 20%, ενώ η παραλαβή γίνεται με δαπάνη και ευθύνη των αγοραστών μέχρι τις 8/3/17.
Η εκποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκκίνησης των εργασιών ανακατασκευής του Αστέρα Βουλιαγμένης όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του αραβο – τουρκικών συμφερόντων επενδυτικού σχήματος AGC Equity Partners, στο οποίο ανήκει πλέον το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Ο νέος Αστέρας, μια επένδυση που συνολικά αναμένεται να υπερβεί τα 600 εκατ. ευρώ, θα είναι έτοιμος την Άνοιξη του 2018. Ήδη από τα μέσα του περυσινού Νοεμβρίου, έχουν διακοπεί οι ξενοδοχειακές δραστηριότητές για την προετοιμασία ανακατασκευής, ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών και την κατασκευή νέων.
Το επενδυτικό σχέδιο των νέων ιδιοκτητών προβλέπει την αναβάθμιση και ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων «Ναυσικά» και «Αρίων», την κατεδάφιση της ξενοδοχειακής μονάδας «Αφροδίτη» και την κατασκευή μέχρι 13 υπερπολυτελών κατοικιών στην έκταση, τη δημιουργία δρόμων περιπάτου και χώρων άσκησης στο πάρκο της χερσονήσου, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της παραλίας «Astir Beach» και τη βελτιστοποίηση της πρόσβασης του κοινού σε αυτήν, την αναδιάταξη του εξωτερικού τείχους της Μαρίνας Βουλιαγμένης ώστε να μπορούν να ελλιμενιστούν μεγαλύτερα πλοία, την ανάπτυξη νέων και την αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων, καταστημάτων και χώρων αναψυχής.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top