ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

14813324_10210783128925094_780766561_o

«Το σχέδιο» στο Θέατρο ΠΚ

σε Ελλάδα/Πολιτισμός

Μία αστυνομική κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς που πηγαίνει κόντρα με τη λιτότητα και το μυστήριο ενός film noir, έρχεται να γοητεύσει τον θεατή μέσα από την ασπρόμαυρη θεατρική εικόνα και να τον κάνει να δακρύσει από τα γέλια.
«Το σχέδιο» αφορά στην πολυπλοκότητα του μυαλού που προσπαθεί να παγιδεύσει, να παρασύρει, να κατασπαράξει. Ένα σχέδιο που παλεύει με πολλά παρόμοια και προσπαθεί να εξουσιάσει.
Μια γυναίκα, αμαθής και αδύναμος χαρακτήρας, αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτική και πανέξυπνη, μπλέκεται σ’ ένα περίεργο σχέδιο εξόντωσής της από τη στιγμή που εξαφανίζεται ο σύζυγός της. Η πεθερά της, η πρώην γυναίκα του άντρα της κι ένας νοσοκόμος προσπαθούν να την τρελάνουν. Απαραίτητο στοιχείο για την αίσθηση του Noir είναι ένας επιθεωρητής που θα λύσει το μυστήριο ή απλώς θα περιπλέξει περισσότερο τις καταστάσεις.

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Μπουτεράκος. Κοστούμια: Κωνσταντίνος Κασπίρης. Σκηνικά: Έλενα Τσομλεκτσόγλου. Δημόσιες Σχέσεις: Μαρκέλλα Σαράϊχα. Παίζουν: Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Γιάννης Κότζας, Κωνσταντίνος Μούτσης, Μαρσώ Φίλη

Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος
Ημερομηνίες: Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15 (έως 17 Ιανουαρίου 2017)
Εισιτήρια: 10 € κανονικό, 7 € μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι)
Διάρκεια: 90’ λεπτά
Πληροφορίες: Τηλ. 210 9011677

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top