ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Άνοιγμα Μητσοτάκη σε αναποφάσιστους και ψηφοφόρους εκτός ΝΔ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Θέλω να πείσω όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες ότι δεν είναι η μοίρα μας αυτή η μιζέρια στην οποία ζούμε σήμερα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Ως αναμενόταν, η επίθεση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση ήταν μετωπική, το νέο άνοιγμα σε αναποφάσιστους και ψηφοφόρους εκτός ΝΔ εμφανές, ενώ και οι αναφορές του με αποδέκτες τους επίδοξους γαλάζιους βουλευτές σαφείς.
Παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, τους οποίους χαιρέτισε με θέρμη, ο πρόεδρος της ΝΔ, με τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε, έδειξε πως ποντάρει στην προσωπική σύγκριση του ιδίου με τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανιζόμενος βέβαιος ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.
«Θέλω να πείσω όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες ότι δεν είναι η μοίρα μας αυτή η μιζέρια στην οποία ζούμε σήμερα. Δεν θα δώσω δικαίωμα σε κανέναν την επόμενη των εκλογών να πει ότι τον κορόιδεψα για να υφαρπάξω την ψήφο του. Πρωταγωνιστής σε video, όπως αυτά που κυκλοφορούν για τον κ. Τσίπρα με ευκαιρία την επέτειο των δύο ετών δεν πρόκειται να γίνω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, δεσμευόμενος -μιλώντας μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο- ότι θα εφαρμόσει ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης της πατρίδας μας. «Είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές. Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλά», υποστήριξε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top