ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

9_

Αιχμές Μπακογιάννη για κρυφή συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Αιχμές και σαφείς υπαινιγμούς για κρυφή συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής σχετικά με το προσφυγικό άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει στον ελληνικό λαό τι πραγματικά συμφωνήθηκε στην Σύνοδο Κορυφής. Η βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για «μείζον θέμα» και τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση «οφείλουν να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Τι πραγματικά συμφωνήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες». Η κυρία Μπακογιάννη είπε μάλιστα ότι μέχρι στιγμής τα δεδομένα είναι δύο: «Η δήλωση Τουσκ η οποία ουσιαστικά συγχαίρει τις χώρες που έκλεισαν τα σύνορα και το 2ο ότι τα σύνορα όλων των υπόλοιπων χωρών έκλεισαν ερμητικά από χθες».
«Η απάντηση πρέπει να δοθεί και να δοθεί σήμερα», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν θέλω να προτρέξω, φοβάμαι όμως ότι δόθηκε μία συμφωνία στη δημοσιότητα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην ουσία της συζήτησης που έγινε μέσα στο συμβούλιο.
Απέφυγαν στο κείμενο να πουν την ουσία και έτσι άφησαν πολλά ανοιχτά. Έπειτα προχώρησαν στην ουσιαστική άσκηση της πολιτικής που ήταν το κλείσιμο των συνόρων. Δεν μπορούμε να κινηθούμε και να ασκήσουμε πολιτική αν δεν γνωρίζουμε την αλήθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top