ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÄÇËÙÓÅÉÓ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÕÃÅÉÁÓ ÁÄÙÍÉ ÃÅÙÑÃÉÁÄÇ---EUROKINISSI//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

Αλλάζουν τους όρους του «παιχνιδιού» γιατί θέλουν να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να καταργήσει το νόμο Παππά για τα κανάλια, εξέφρασε ακόμη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στo ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι ο νόμος είναι διαβλητός, καθώς ο υπουργός Επικρατείας μπορεί να ευνοήσει όποιον ενδιαφερόμενο θέλει, ενώ συνέχισε λέγοντας: Είναι παράλογο να λέμε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και πλήττει την ελευθερία του λόγου και να ισχύσει. Με το σημερινό νόμο και τη διαδικασία του διαγωνισμού που ακολουθείται είναι ξεκάθαρο ότι θα κλείσουν κανάλια.
«Τον κύριο Παππά που θα δώσει τις άδειες δεν θα τον ελέγξει κανένα ανεξάρτητο όργανο. Καμία Ανεξάρτητη Αρχή» συμπλήρωσε. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί εκπροσώπηση με απλή αναλογική, ώστε η επόμενη Βουλή να μην μπορεί να κάνει εξεταστική επιτροπή για όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015.
«Με απλή αναλογική θα χρειάζεται και δεύτερο κόμμα. Αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού, και παρότι καταλαβαίνουν ότι θα οδηγήσουν τη χώρα στο χάος, δεν τους ενδιαφέρει γιατί θέλουν να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο. Έχει να κάνει με την προσωπική τους επιβίωση» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top