ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏ Í/Ó ÃÉÁ ÔÏÍ ÅÎÙÄÉÊÁÓÔÉÊÏ ÌÇ×ÁÍÉÓÌÏ ÓÔÇÑÉÎÇÓ ÏÖÅÉËÙÍ ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÅÙÍ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Αρνητικό ρεκόρ Βουλής: Έξι επίκαιρες ερωτήσεις σε τέσσερα λεπτά!

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Κάτοχος ενός ιδιαίτερου ρεκόρ, αυτού με τη μικρότερη διάρκεια συνεδρίασης, είναι πλέον η Ολομέλεια της Βουλής. Λίγο ο καύσωνας της πρωτεύουσας, λίγο η ελκυστική αύρα του ελληνικού καλοκαιριού, οδήγησε τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας να επιλέξουν τις κατά τόπους περιφέρειες από τα άχαρα βουλευτικά έδρανα. Κάπως έτσι η πρωινή συνεδρίαση της Βουλής που υποτίθεται ότι θα συζητούσε έξι συνολικά επίκαιρες ερωτήσεις διήρκησε μόλις τέσσερα λεπτά της ώρας. Η δε παρθενική παρουσία του νέου αντιπροέδρου Μάριου Γεωργιάδη στην έδρα χαρακτηρίζεται τουλάχιστον άχαρη, καθώς περιορίστηκε στην ανάγνωση των ερωτήσεων και στα κωλύματα των βουλευτών.
Μάλιστα το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι αυτή τη φορά, το πρόβλημα δεν ήταν οι υπουργοί της κυβέρνησης (απουσίαζε μόνο κ. Φάμελλος στο εξωτερικό) αλλά οι ερωτώντες βουλευτές που για τους δικούς τους λόγους δεν παραβρέθηκαν στην αίθουσα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η Βουλή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εργασίες των επόμενων ημερών που θα είναι κάτι περισσότερο από έντονες. Στο διάστημα μέχρι και τη διακοπή του Αυγούστου θα ψηφιστούν σειρά σημαντικών νομοσχεδίων που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν πονοκέφαλο σε όσους θα προτιμούσαν να κάνουν εξορμήσεις στις ακρογιαλιές της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top