ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Αυγενάκης: Σύντομα θα έχουμε εκλογές

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, όσο και σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων», τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Πάτρα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης. Παράλληλα, διατύπωσε τη εκτίμηση ότι «σύντομα θα έχουμε εκλογές» προσθέτοντας ότι «με την νίκη της ΝΔ, η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα».
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που φέρνουν στην πρώτη θέση την ΝΔ, είπε ότι «αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια και την πίστη ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της» τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ζωηρή περπατησιά στο κόμμα και την κοινωνία».
Επίσης, ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί στην πράξη την ανανέωση στο κομματικό οργανόγραμμα, αλλά και στα ψηφοδέλτια», προσθέτοντας, ότι «οποιοδήποτε στέλεχος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΝΔ». Ήδη, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν υποβάλει αίτηση περίπου 2.500 στελέχη και έχουν αξιολογηθεί πάνω από 600 βιογραφικά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top