ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

paris-attack-police-1024

Αυταπάτες και τρομοκρατία

σε Ελλάδα/Πολιτική

Τίποτε δεν κατέδειξε το μέγεθος της αυταπάτης της ευρωπαϊκής πολιτικής τάξης, όσο η δήλωση της κα Μέρκελ ότι «Θα βρούμε και θα τιμωρήσουμε τους υπαίτιους του μακελειού», ως αν οι τρομοκράτες που είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, αντιμετωπίζουν το κίνδυνο σύλληψης και φυλάκισης όπως και ένα κλεφτρόνι από την Νάπολη…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟ

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα, όταν η προστασία των πολιτικών της πολυπολιτισμικής Ευρώπης και των ανοιχτών συνόρων επιβάλλει την συστηματική απόκρυψη της αλήθειας.
Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί το πολιτικό-δημοσιογραφικό κατεστημένο είναι ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ύπαρξη και αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων είναι ο αριθμός και συγκέντρωση μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη. Και επειδή αυτή η διαπίστωση θέτει υπό αμφισβήτηση τα πιο βασικά δόγματα μιας αποτυχημένης πολιτικής τάξης, είναι αποφασισμένοι να πουν τα πάντα εκτός από την αλήθεια.
H συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατών δεν είναι απλά μουσουλμάνοι, αλλά επίσης προέρχονται από πόλεις και συνοικίες όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει φτάσει ή ξεπεράσει το 30% της περιοχής. Η ριζοσπαστικοποίηση εξαρτάται άμεσα από το ποσοστό της πληθυσμιακής παρουσίας του μουσουλμανικού στοιχείου. Η δυναμική των αριθμών είναι ο κυρίαρχος παράγοντας του φαινομένου.
«Το 2015 ήταν δύσκολο, φοβάμαι ότι το 2016 θα είναι φρικτό», εξομολογήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας Γάλλος αξιωματούχος των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών», ενώ ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουεϊνράιτ, ανέφερε «ότι στην Ευρώπη υπάρχουν 5.000 ύποπτοι τρομοκράτες, οι οποίοι είναι πιο επικίνδυνοι απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί». «Ανησυχούμε για τον βαθμό εξάπλωσής τους, αποκαλύπτεται ένα πιο διαδεδομένο δίκτυο από αυτό που φοβόμασταν», δήλωσε μιλώντας στο Radio 4 του ΒΒC.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο αριθμός των 5.000 υπόπτων είναι ένα στοιχείο περιορισμένης σημασίας μιας και η δραματική του αύξηση μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και χωρίς οι αρχές να μπορούν να κάνουν κάτι το ουσιαστικό για τον περιορισμό του. Αυτό που οι κυβερνώντες δεν θέλουν να πουν στους ευρωπαίους πολίτες είναι ότι ο αριθμός των τρομοκρατικών επιθέσεων εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τις διαθέσεις των ισλαμιστών. Δεν είναι δυνατόν να φυλάσσονται κάθε μέρα και επιτυχώς όλα τα αεροδρόμια, τα γήπεδα, τα σινεμά, τα clubs και οι πλατείες με έναν υψηλό βαθμό ασφάλειας.
Την προηγούμενη εβδομάδα μετά τις επιθέσεις, ο υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου, Jan Jambon, είπε ότι «πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να κάνουμε [τους μουσουλμάνους] να αισθάνονται σαν το σπίτι τους, μιας και η αίσθηση της αποξένωσης κάνει ελκυστική την ριζοσπαστικοποίηση.» Ήταν η τυπική, πολιτικά ορθή, εντελώς βλακώδης και επικίνδυνη άποψη που είναι η μόνη επιτρεπτή αυτόν τον καιρό. Ούτε μια λέξη για την μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση στην Ευρώπη, τίποτα για την άρνηση των μουσουλμάνων να υιοθετήσουν δυτικές αξίες και αρχές, τίποτα για την τραγική αποτυχία του πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Αργότερα οι ευρωπαίοι υπουργοί αποφάσισαν να λάβουν μέτρα. Θα παρακολουθούν στενότερα το Skype, θα ανταλλάσσουν περισσότερες πληροφορίες , θα προχωρήσουν στην πλήρη εφαρμογή των κανόνων της ΕΕ για τις πρόδρομες ουσίες εκρηκτικών υλών. Είναι αποφασισμένοι να πουν και να κάνουν τα πάντα, εκτός από το να πουν την αλήθεια και να ανακαλέσουν τις καταστροφικές αποφάσεις τους για την Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top