ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ՋǠ- ӕƇԇӇ ŐɊIљ͠őٔǓř͊(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Βρούτσης: «Τον Νοέμβριο θα έχουμε ρεκόρ απολύσεων»

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Για τις διαπραγματεύσεις στο κομμάτι των εργασιακών μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχουν πληροφορίες για σημαντικές υποχωρήσεις από την κυβέρνηση στον τομέα αυτό απάντησε:
«Το θεωρώ δεδομένο, δεν είναι θέμα πληροφοριών. Έχουμε το συγκριτικό προηγούμενο και βλέπω το τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας. Κοιτάξτε δεν είναι μόνο η διαπραγμάτευση, ας δούμε τι γίνεται στην πραγματική οικονομία. Ο κατώτατος μισθός μειώθηκε και οι μισθοί των εργαζομένων μειώθηκαν.
Πως, αφού δεν έγινε νομοθετική παρέμβαση; Βεβαίως και μειώθηκαν. Χρειάζεται να γίνει νομοθετική παρέμβαση όταν φέρνεις ΦΠΑ 24% και μειώνεις την αγοραστική δύναμη όλων των εργαζομένων; Μειώθηκε ο μισθός των εργαζομένων με ΣΥΡΙΖΑ».
Ο βουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν προχθές η Εργάνη με 82.810 ένα πολύ αρνητικό πρόδρομο κλίμα για το τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας. Έχουμε ιστορικό ρεκόρ απολύσεων μέσα στον Οκτώβρη και οι πληροφορίες μου λένε -και κρατήστε το αυτό διότι δυστυχώς επιβεβαιώθηκα γι’ αυτό τον Οκτώβρη- ότι και τον Νοέμβριο θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ απολύσεων συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top