ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΒΟΥΛΗ - ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Γεωργιάδης: Σοκαρίστηκα με τη δήλωση Γεροβασίλη, είναι αδιανόητη

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Δεν είμαστε χαρούμενοι όταν έχουμε σύγκρουση εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας. Ανησυχούμε με αυτά που βλέπουμε, είναι περίεργη η αντίδραση της κυβέρνησης και η ανάρτηση του Πολάκη. Σοκαρίστηκα με τη δήλωση Γεροβασίλη, είναι αδιανόητη». Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ALPHA 9,89 όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι νομοθέτησε γνωρίζοντας ότι παραβιάζει το Σύνταγμα «με χυδαίο κι εξόφθαλμο τρόπο».
«Το ΣτΕ χτες δεν έκανε τίποτα περισσότερο παρά να αποφασίσει το αυτονόητο. Λέει συνέχεια ο κ. Τσίπρας και όλοι αυτοί ότι την Ελλάδα την κυβερνά η κυβέρνηση. Αυτοί δεν έχουν επαφή με την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Στις αστικές κοινοβουλευτικές δημοκρατίες δεν κυβερνούν ανεξέλεγκτα αλλά κατά το Σύνταγμα και τους νόμους και οι αποφάσεις κρίνονται από τη δικαιοσύνη.
Αυτά τα θεσμικά αντίβαρα υπάρχουν για να προστατεύουν τα δικαιώματα των πλειοψηφιών. Βαθύ παρακράτος το ΣτΕ; Είναι δυνατόν; Προχωρά σε τέτοια σύγκρουση με τη δικαιοσύνη;», είπε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας οτι όταν το ΣτΕ κηρύσσει κάτι αντισυνταγματικό, δεν γίνεται αναθεώρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top