ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

2_

Για όλα φταίνε τα «κανάλια»

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο τρόπος κάλυψης των επιθέσεων πολιτών προς στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «προτρέπει» και δεν «αποτρέπει» τέτοιες συμπεριφορές. Με αφορμή διευκρινιστική δήλωση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη για τοποθέτησή του σχετικά με επιθέσεις αγροτών, ο πρόεδρος της Βουλής προέβη σε μία επιθετική δήλωση κατά των μέσων ενημέρωσης, για τα οποία άφησε αιχμές πως έχουν διαφορετική αντιμετώπιση στα γεγονότα αυτά σε σύγκριση με τα επεισόδια κατά βουλευτών άλλων κομμάτων, των προηγούμενων κυβερνήσεων. «Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για πλήθος γεγονότων που συνέβησαν στα γραφεία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πολλές πόλεις της Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε με νόημα: «και γύρω στις 8 το βράδυ».
Ο πρόεδρος της Βουλής συνέχισε σε δεικτικό τόνο λέγοντας ότι «πολλοί από εμάς είμαστε εδώ και το ‘10, ‘ 12 και ‘13 και πολλοί και έξω από εδώ σε γεγονότα που έγιναν παλαιότερα σε άλλα κόμματα», «αλλά υπήρχε ένα στοιχείο καταγγελτικό από όλα τα μέσα, καθ’ υπερβολήν, ενώ αντίθετα τώρα υπάρχει μία ποιοτική διαφορά ότι εδώ υπάρχει ανοιχτή προτροπή, χωρίς ανοχή και ψυχραιμία για το τι γίνεται σε αυτά τα γραφεία και στις επιθέσεις που δέχονται στελέχη του σύριζα στο ότι δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις είναι λόγω της ψυχραιμίας».
Ο κ. Βούτσης μάλιστα, απευθυνόμενος προς βουλευτές της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε «παρακολουθείτε τα κανάλια να προτρέπουν τις βιοπραγίες;».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top