ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ferrari

Δύο υπέροχες Ferrari του 1961 σε δημοπρασία

σε Ευκαιρίες

Αν έχεις αρκετά χρήματα, είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα αυτοκίνητα της Ferrari. Αντιθέτως, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν θέλεις να γίνεις κάτοχος μιας «Ιταλίδας» που είναι 50+ ετών, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αυτό μπορείς να το πετύχεις μέσα από δημοπρασίες, αλλά, όπως σωστά αντιλαμβάνεσαι, η τιμή δεν είναι απλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δύο εκπληκτικές δημιουργίες από το 1961 βγαίνουν στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s. Η πρώτη είναι η Ferrari 250 GT SWB Berlinetta, μία εκ των 176 που έχουν κατασκευαστεί. Είναι σε υπέροχο κόκκινο χρώμα και στόχος είναι να πιάσει τα $9,5 εκατομμύρια, αφού, όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες, είναι σαν καινούρια.
Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι η Ferrari Superamerica Aerodinamico Coupe, σε σκούρο μπλε χρώμα. Παίρνει δύναμη από έναν V12 4λιτρο κινητήρα, που αποδίδει 340 άλογα. Και αυτή είναι σαν καινούρια, με τον στόχο να είναι κι εδώ κοντά στα $10 εκατομμύρια. Αμφιβάλλεις για το αν βρουν ιδιοκτήτη;

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top