ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Medical bribing

Καταγγελίες για φακελάκι (12-06-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site http://www.edosafakelaki.org/ και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Αναλυτικά, για την προστασία των καταγγελλόντων, οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Το site τις ομαδοποιεί ανά καταγγελλόμενο και όταν συγκεντρωθούν πολλές καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο, προωθούνται στις αρχές. Πολλές καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα συνιστούν βάσιμο κατηγορητήριο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη επιπλέον στοιχείων. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Καβάλας
Ποσό: 500€
Πήγα την γυναίκα μου να γεννήσει ο εφημερεύον γιατρός * ζήτησε και του έδωσα γιατί φοβόμουν 500 ευρώ. Μάλωναν στα γραφεία τους ποιος πήρε τα πιο πολλά, ο κ.* έχει μια μαια * η οποία λέει την αμοιβή.

ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 300€
Μπήκαμε να κάνουμε κρεατάκια στην μικρή μου κόρη και έδωσα 200 στον γιατρό και 100 στην αναισθ/λόγο. Σήμερα το παιδί έχει κλινική εικόνα σαν να μην έχει κάνει καμία επέμβαση. Και όλα αυτά στο Παίδων Αγία Σοφία με * γιατρό…

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 150€
Μικρη επεμβαση στο παιδι . Δεν ζητανε αλλα το συστημα ειναι να σε «ενημερωσουν» στο δωματιακι απεναντι απο τα χειρουργεια πως πηγε η επεμβαση. Και οι αναισθησιολογοι και οι χειρουργοι χωριστα με την πορτα στο δωματιακι επιμελως κλεισμενη λες και θα σου πουνε τα κρατικα μυστικα . 100 + 50 ευρω εδωσα . Ειναι το συστημα και ο τροπος κοινος για ολους τους γονεις και απο ολους τους γιατρους . Αυτο εγω ειδα και συζητησα και με τους αλλους που περιμεναν. Αν θελει η πολιτεια ευκολα τους πιανει . Θελει ?

ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
Περιφέρεια Αττικής›Νομαρχία Αθήνας
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ», ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Κυριος ΑΓΓΕΛΗΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ…. ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΙΑΤΡΟΥ!

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Ηρακλείου
Ποσό: 60€
Ενώ είχα πάρει νούμερο και περίμενα στη σειρά μου μετά από ένα μήνα για ένα μικρό όγκο που ειχα στο αυτί σε πρωινο ιατρείο, όπως μου ειχαν πει ήρθε ο Επιμελητής και μας είπε ότι δεν θα εξετάσει άλλους γιατι έχει χειρουργείο. Στην ερώτηση μου αν προκειται να μας δει άλλη μέρα μας είπε με ύφος κλείστε ραντεβού στο απογευματινό μου ιατρείο! Σαν βλάκας έκλεισα κι εγω στο ιατρείο τον Ιούλιο αλλά ο ΩΡΛ κος * του ΠΕΠΑΓΝΗ ήταν διακοπές. εκλεισα λοιπον και γω ενα ραντεβου απογευματινό με το Διεθυντή του και αντιμετωπίστηκε το προβλημα μου.

ΛΑΔΩΜΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Ποσό: 200€
Στην σχολή οδηγών που ειμουνα δώσαμε 5 άτομα οι 4 από εμάς είχαμε λαδώσει.Εγω συγκεκριμένα έδωσα 200 και από την αρχή ο δάσκαλος μου έδειξε το παιδί που δεν θα πέρναγε ο οποίος δεν είχε λαδωσει..δηλαδή ήτανε στάνταρ το θέμα.Έκανα ένα κύκλο και πέρασα έτσι απλά ..Δεν τα γούσταρω αυτά για αυτό είχα πάει κ με τ σκεπτικό να μην δώσω μια σε αυτήν την φάρα αλλά ήταν σίγουρο ότι αυτοί χωρίς φακελάκι δεν περνάς. .Το καταγγελω διότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό τ κύκλωμα !!!!!!και δεν χαίρομαι που πέρασα γτ είναι άδικο για τους άλλους!

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.200€
Η γυναικολόγος ζήτησε 1000 ευρώ και 200 για την αναισθησιολόγο. Όταν ήρθε η ώρα της έδωσα 600 και 100 για την αναισθησιολόγο. Ζορίστηκε λίγο αλλά μου είπε δεν πειράζει ότι έχεις…. Μετάνοιωσα που στο »ότι έχεις»….. δεν πήρα και τα 700 πίσω και να της πώ δεν έχω τίποτα.

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 10€
Στο αεροδρομιο Ελ Β. ενας ΔΥ για να μου συμπληρωσει κατι νουμερα σε μια φορμα, απαιτητικος, τουλαχιστον νομιμοποιηστε το! τον φορο για τα εισαγωμενα τον πληρωσα κανονικα δηλαδη το διπλασιο απο την αρχικη αξια.

ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΜΥΤΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Ποσό: 300€
Παρα πολυ καλος γιατρος πανω στην δουλεια του, παροτι δεν μου ζητησε τιποτα, εγω επεμενα και του δωσα φακελακι..

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΝΕΦΡΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.000€
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΦΡΟ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ 1000 € ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Δυτικής Αττικής
ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.

ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ποσό: 1.500€
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ * ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ * ΤΟΥ ΚΑΤ.ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ Τ΄ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ.( ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ»ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΜΨΕΙΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.)Η ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ?ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gom, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top