ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

6_1

Καταγγελίες για φακελάκι (20-03-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι/Ελλάδα

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site edosafakelaki.org και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Παράλληλα, «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» δημοσιεύει και αναφορές αναγνωστών μέσω των οποίων επιβραβεύονται άριστες συμπεριφορές δημοσίων λειτουργών. Πάντως, για την προστασία των καταγγελλόντων οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ..
Κατήγγειλα Φακελάκι
Νομαρχία Πειραιά
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 500€
Αυτό αφορά το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά – Μεταξά. Συγγενικό πρόσωπο πρέπει να κάνει εγχείριση για καρκίνο. Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις και περιμένει.. Κάνουν ραντεβού για πότε να πάει για την εγχείριση, πάει κάθετε και περιμένει με τις ώρες. Μετά της λένε φύγε και έλα άλλη μέρα, τις κλείνουν άλλο ραντεβού, και μετά πάλι τα ίδια.. Άρα έχουμε ετοιμάσει 500 ευρώ για να ξεκινήσει η διαδικασία. ΥΣ. Η πρώτη εγχείριση «κόστισε» 4500ευρω, αλλά αυτό σε άλλο νοσοκομείο. Άλλη ιστορία και αυτή…

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 200€
Χειρούργος γυναικολόγος μου ζήτησε και τελικά του έδωσα τα χρήματα λόγω χειροτέρευσης της υγείας (200 ευρώ), και μετά από αρκετές προσπάθειες σε πολλούς άλλους ώστε να μην πληρώσω την δημόσια υγεία!

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 15.000€
Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ μου ζήτησε φακελάκι για να μου προκηρύξει θέση διδακτορικού. Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσω, κι άλλα τόσα για να τελειώσω στην ώρα μου. Δεν τα έδωσα, προτίμησα να φύγω στο εξωτερικό και πολύ καλά έκανα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΥ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Έκανα αφαίρεση Ινωαδενωματος στο μαστό στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι στην Κηφισιά με τον χειρουργό μαστού κύριο Σιμάτο. Δεν δέχτηκε σε καμία περίπτωση να πάρει χρήματα όταν η μητέρα μου έκανε την κίνηση. Είχα δει και άλλους γιατρούς τους οποίους απέρριψα γιατί συμπεριφέρονταν περισσότερο σαν επιχειρηματίες παρά σαν γιατροί. Το να είναι ικανός και καλός γιατρός κάποιος δεν αρκεί ,πρέπει να έχει και ήθος για να είναι χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο. Ευχαριστώ τον κύριο Σιμάτο και το προσωπικό του νοσοκομείου, η κοινωνία μας σας έχει ανάγκη! Νικολοπούλου Ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Θεσσαλονίκης
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 1.200€
Στην α’ χειρουργική κλινική στο θεαγένειο, ζήτησε για λογαριασμό του 1000 ευρώ και 200 για τον αναισθησιολόγο. Δανειστήκαμε για να του τα δώσουμε ώστε να προσέξουν τον άνθρωπο μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΣΤΟ ΕΓΩ (ΕΣΥ)
Κατήγγειλα Φακελάκι
Νομός Βοιωτίας
Ιανουάριος, 2013
ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ(ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 450€
Περιγραφή:
Το Δεκέμβριο 2012, η επιχείρηση στην οποία εργάζομαι χρειάστηκε να αλλάξει την επωνυμία στις άδειες των επαγγελματικών οχημάτων που έχει στην ιδιοκτησία της. Ενα από αυτά επρόκειτο να πουληθεί άμεσα, οπότε χρειαζόμασταν τις άδειες εντός του έτους. Επικοινωνήσαμε με μια κυρία που κάνει το επάγγελμα διεκπεραιωτής, και η οποία ανέλαβε να πάει τα απαραίτητα έγγραφα στα αρμόδια τμήματα του υπουργείου συγκοινωνιών, να κάνει τις σχετικές αιτήσεις και να παραλάβει τις νέες άδειες με τα νέα στοιχεία της επιχείρησης. Το συμφωνηθέν ποσό ήταν 500 ευρώ συν ΦΠΑ. Μετά από λίγες ημέρες μας κάλεσε να μας ενημερώσει πως χρειάζεται επιπλέον χρήματα €450 για γρηγορόσημα στους αρμόδιους υπαλλήλους προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους. Χωρίς να πληρώσουμε μας είπε, θα αργούσαμε πάρα πολύ να κάνουμε τις αλλαγές και επειδή εμείς βιαζόμασταν προκειμένου να πουλήσουμε το ένα από τα αυτοκίνητα μέσα στο Δεκέμβριο, η μόνη λύση ήταν να πληρώσουμε. Το ποσό θα το έβαζε εκείνη στο τιμολόγιο της και θα το επιβάρυνε με ΦΠΑ, προκειμένου να το πληρώσει η εταιρεία. Όταν τη ρώτησα γιατί επέλεξε αυτό το δρόμο, μου είπε πως είναι ο μοναδικός εάν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου σε αυτή τη διεύθυνση, δεν υπάρχει άλλος.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Δεκέμβριος, 2011
Ποσό: 1.500€
ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΧΕΙΡΗΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΗΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΟ Κ.Α.Τ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΔΗΟΥ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΑΤΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 1500 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ . ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 47 ΧΡΟΝΩΝ!

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Ιανουάριος, 2013
Ποσό: 700€
ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ) ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ; ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ ΜΟΛΙΣ… ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ… ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΩΡΟ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ(ΘΥΜΑ) ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!… ΠΟΛΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ… ΝΥΣΤΕΡΙ!

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.com, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top