ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

5_1

Καταγγελίες για φακελάκι (22-05-2016)

σε Έδωσα Φακελάκι

Οι καταγγελίες για φακελάκια που δημοσιεύουμε είναι από το site http://www.edosafakelaki.org/ και η εφημερίδα τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης με την ιστοσελίδα. Αναλυτικά, για την προστασία των καταγγελλόντων, οι επώνυμες καταγγελίες ΔΕΝ δημοσιεύονται. Το site τις ομαδοποιεί ανά καταγγελλόμενο και όταν συγκεντρωθούν πολλές καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο, προωθούνται στις αρχές. Πολλές καταγγελίες από διαφορετικά πρόσωπα συνιστούν βάσιμο κατηγορητήριο ακόμα και χωρίς την ύπαρξη επιπλέον στοιχείων. Και όπως σημειώνει το site: «Βοηθήστε να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά».

ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Μαγνησίας
Σεπτέμβριος, 2015
Στο Αχιλλοπούλειο Γενικό νοσοκομείο Βόλου για καταγμα που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση αλλα και για καισαρική δεν μου ζητήθηκε απο κανένα γιατρο φακελάκι,ούτε απο τους ορθοπεδικούς αλλα ούτε και απο τους γυναικολόγους.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΟΣ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομός Έβρου
Σεπτέμβριος, 2015
ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ) ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ 2015.ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Ποσό: 1.300€
Δυο σχολες οδηγων σε ολη την Αθηνα ετοιμαζουν και εκπαιδευουν υποψηφιους για να μπορεσουν να γινουν Δασκαλοι Οδηγησης και να ανοιξουν δικια τους σχολη οδηγων!Οταν εδωσα για πιστοποιηση Μηχανης πληρωσα για λαδι 1000 ευρω και τρεις εβδομαδες μετα μου ζητησανε για το αμαξι 1500 …. και υπαρχει και συνεχεια αφου εχω ακομα να δωσω για φορτηγο,λεωφορειο,νταλικα!Να σημειωθει οτι στο ολο αυτο κυκλωμα εμπλεκεται και καθηγητης απ τ * ο οποιος οταν ειχα κανει την εγγραφη για την συγκεκριμενη σχολη μας διαβεβαιωνε οτι δεν γινοντε αυτα…Γεια σ Ελλαδαρα!

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Μετα απο τηλεφωνικο κλεισιμο ραντεβου με αγνωστο γιατρο του ΩΡΛ Ιπποκρατειου Αθηνων και κατοπιν απογευματινου ραντεβου (48€) με αποδειξη του νοσοκομειου με δεχτηκε στο νοσοκομειο κ μετα την εξεταση μου εδωσε το κινητο του να κανονισουμε το ραντεβου για την επεμβαση.Αφου μιλησαμε στο τηλεφωνο μου ειπε την ημερομηνια που ειχε κανονισει την επεμβαση.Ερχομενος στο νοσοκομειο μου καναν ολες τις απαραιτητες εξετασεις και μετα απο 2 μερες χειρουργηθηκα χωρις να ζητησει κανενας τιποτα και καλυπτοντας τα εξοδα το ταμειο μου (ΙΚΑ).

ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Σεπτέμβριος, 2015
Ο δάσκαλος ποτέ δεν ανέφερε τίποτα για κανένα φακελάκι όσο κάναμε μαζί μαθήματα ή πριν την εξέταση. Οι εξεταστές ήταν γύρω στα 40-50 χρονών, άνετοι (όταν οδηγούσα συζητούσαν τα δικά τους) και μου έκαναν 2 ερωτήσεις πριν ξεκινήσουμε. Αφού ξεκινήσαμε μου ζητήθηκε να κάνω οπισθογωνία (τότε μου έσβησε μία φορά, ήταν και το αυτοκίνητο σε άσχημη κατάσταση (3η ταχύτητα δεν υπήρχε!), ο συμπλέκτης ήταν χαμηλά κτλ), όλα ΟΚ, παρκάρισμα, πάλι όλα ΟΚ, και μετά με οδήγησαν στην περιοχή που ξεκινήσαμε για να μου πουν πέρασες.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Σεπτέμβριος, 2015
Σε εκτακτη επεμβαση αφαιρεσης σκολικοειδη, του γιου μου 10 ετων ,μας φωναξαν να μας ενημερωσουν σε μικρο χωρο,γραφειο, διπλα στα χειρουργεια που ετσι και αλλιως ειναι απροσπελαστα, οτι η επεμβαση θα ξεκινησει σε λιγο,,,,και οτι ολα θα πανε καλα….Το σημαντικο ειναι οτι μας φωναξε ξεχωριστα Αναισθησιολογος,και οι υπολοιποι.,γιατι αραγε??? Δεν εδωσα φακελακι , δεν ζητηθηκε ξεκαθαρα, αλλα ηταν η πλεον αυτονοητη κινηση που επρεπε να κανω με τον τροπο που μας ενημερωσαν.Ρισκαρα ?? ηταν το παιδι μου,μεσα στο τραπεζι. Προφανως ημουν πεπεισμενος οτι θα εκαναν σωστα την δουλεια που ορκιστηκαν να κανουν ετσι κι αλλιως! Ημουν και σιγουρος οτι δεν θα εβγαιναν εαν δεν εκαναν το καθηκον τους . Πονταραν στην σκεψη οτι κατι πρεπει να δωσω για να αποφευχθει τυχον ´προβλημα ´ και να προσεχτει καλυτερα το παιδι…. Σιγα να μην εβγαιναν ΟΡΘΙΟΙ εαν δεν πηγαιναν ολα καλα. ….επειδη δεν τα εδωσα….Το λειτουργημα πρεπει να προστατευτει προκλητικα και να σταματησει η φακελοκρατια που εχει επιβαλει δυστυχως μεγαλο μερος πλεον τετοιων τυπων. Καλη επιτυχια εαν τα καταφερετε και δεν λιποθυμησετε απο την αγωνια.

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΠΛΩΜΑ
Έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Δεκέμβριος, 2013
Ποσό: 200€
Μου είπαν ότι ανάλογα αν ήταν εξεταστές που λαδώνονταν για να περάσουν κάποιον ή οχι θα με ενημερώσουν και όντως λάδωσα και η εξέταση ήταν παιχνιδάκι. Αν είχα (παράνομη) εμπειρία στην οδήγηση δε θα έδινα. Δηλαδή ή παρανομία ή παρανομία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ
Έδωσα φακελάκι
Νομός Ημαθίας
Σεπτέμβριος, 2014
Ποσό: 500€
Μετά την διασωλήνωση, ο καρδιολόγος μας ενημέρωσε ότι ο ασθενής-συγγενής μου δεν είναι ασφαλής στην υποτυπώδη εντατική μονάδα που διαθέτουν και έπρεπε να αναζητηθεί κρεβάτι σε εντατική νοσοκομείου στις επόμενες μέρες. Όμως ήταν δύσκολο να βρεθεί. Η αναζήτηση ξεκίνησε αφού του είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το όποιο κόστος. Η ταχύτητα στην αναζήτηση και τελικά η ανεύρεση κρεβατιού εντός 24-ώρου στο κοντινότερο νοσοκομείο, στον ίδιο Νομό, κόστισε 500.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ….
Δεν έδωσα φακελάκι
Νομαρχία Αθήνας
Φεβρουάριος, 2012
Τον Φεβρουάριο του 2012 ανακαλύφθηκε ότι πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου. Η σταδιοποίηση έδειξε 4ο στάδιο. Μεταστάσεις σε ήπαρ και λεμφαδένες. Χειρουργήθηκα στη Β χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και μάλιστα δύο φορές σε 40 ημέρες. ΔΕΝ μου ζήτησε κανείς ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ δέχτηκε ΚΑΝΕΙΣ τίποτε! Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τον διευθυντή της κλινικής και τους χειρουργούς του που μου έσωσαν τη ζωή κι έπραξαν ΑΠΛΑ το καθήκον τους. Επίσης, ακολούθησαν χημειοθεραπείες στο Γ.Ο.Ν.Κ. «Αγιοι Ανάργυροι», στη Β παθολογική -ογκολογική κλινική. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ζήτησε το ελάχιστο, καμιά νύξη δεν έγινε για οτιδήποτε θα αφορούσε αμοιβή ή «δώρο». Ζω χάρη σε αυτούς τους φωτισμένους γιατρούς. Τήρησαν και με το παραπάνω τον όρκο τους. Τους ευχαριστώ και θα τους ευχαριστώ εσαεί.

*Για τις καταγγελίες σας μπορείτε να στέλνετε τα email σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του «ΆΡΘΡΟΥ», arthro@toarthro.gcom, toarthro1@gmail.com ή και μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΘΡΟ», ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32, ATRINA A’, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Τ.Κ. 15125

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Έδωσα Φακελάκι

Go to Top