ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

10_

ΝΔ: Αν δεν καταργηθεί ο νόμος Παππά, δεν συναινούμε για το ΕΣΡ

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Κύκλοι της ΝΔ ενημέρωσαν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την νέα απόπειρα για συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει αλλάξει. «Ξεκαθαρίζουμε ότι αν δεν αποσυρθεί ο νόμος Παππά δεν συναινούμε. Αν η κυβέρνηση πάρει πίσω το νόμο εμείς θα συμφωνήσουμε για την συγκρότηση του ΕΣΡ» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως με βάση των υφιστάμενο Κανονισμό λειτουργίας του κοινοβουλίου για την συγκρότηση του ΕΣΡ απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και άρα της ΝΔ.
Γιατί λοιπόν ο κ. Βούτσης επιχειρεί νέα απόπειρα όταν γνωρίζει ότι θα αποτύχει; Σύμφωνα δε με πληροφορίες στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την διαπλοκή, ο Πρόεδρος της Βουλής προσέγγισε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να ερευνήσει τις προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ και εισέπραξε ξεκάθαρη αρνητική απάντηση.
Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως η πρωτοβουλία του κ. Βούτση βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την κυβερνητική τακτική που υποστηρίζει ότι η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες έχει ολοκληρωθεί και έχει περάσει στην επόμενη ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top