ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

star-wars-auction

Σε δημοπρασία αντικείμενα από το «Star Wars»

σε Ευκαιρίες

Για πρώτη φορά θα βγουν στο σφυρί αντικείμενα από τις ταινίες «Star Wars», τα οποία έχει συγκεντρώσει ένας ιάπωνας συλλέκτης -γνωστός ως Νίγκο- ενόψει της κυκλοφορίας της έβδομης νέας ταινίας «Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά» το Δεκέμβριο.
Στις 11 Δεκεμβρίου ο οίκος Sotheby’s θα βγάλει σε δημοπρασία περίπου 600 κούκλες-ήρωες της ταινίας, αντίγραφα του κράνους του Νταρθ Βέιντερ, φωτόσπαθα που φέρουν αυτόγραφα, παλιές συλλεκτικές αφίσες της ταινίας και ένα γυάλινο βάζο για μπισκότα με τον Τζάμπα τον Χατ.
Η αξία των αντικειμένων αυτών εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 100 με 35.000 δολάρια -τα ακριβότερα είναι δύο σετ νομισμάτων με την Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης που διατέθηκαν έπειτα από ειδικό αίτημα από τον αμερικανό κατασκευαστή παιχνιδιών Κένερ- ανακοίνωσε ο οίκος.
«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στις αίθουσες «Ο Πόλεμος των Άστρων» τον Μάιο 1977, έγινε ένα πολιτιστικό φαινόμενο άνευ προηγουμένου, εμπνέοντας συλλέκτες απ΄όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Sotheby’s σε Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε τη δημοπρασία, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top