ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Idris-elba-luther-20151217

Σε δημοπρασία ραντεβού με τον ηθοποιό ‘Ιντρις ‘Ελμπα

σε Ευκαιρίες

Οι μοναχικές καρδιές φέτος την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να περάσουν το βράδυ τους με τον βρετανό ηθοποιό ‘Ιντρις ‘Ελμπα, αφού ο ίδιος έθεσε σε δημοπρασία τον εαυτό του προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά κορίτσια στην Αφρική.
«Θα ήθελα εσύ να είσαι το ταίρι μου την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Σωστά αγάπη, μόνο εσύ και εγώ. Κανείς άλλος, μόνο εμείς», δηλώνει ο ‘Ελμπα ενώ πίνει τη σαμπάνια του σε βίντεο που ανάρτησε για τον φιλανθρωπικό σκοπό στην ιστοσελίδα Omaze, η οποία συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα από τη δράση προσωπικοτήτων.
Με τη δωρεά χρημάτων στη φιλανθρωπική οργάνωση W.E. Can Lead, μέλη από το κοινό μπορεί να κερδίσουν ένα «δείπνο υπό το φως των κεριών» συντροφιά με τον 44χρονο ηθοποιό, σύμφωνα με την Omaze. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του φιλανθρωπικού σκοπού που είναι η παροχή συμβουλών, εκπαιδευτικής στήριξης και ενίσχυση των ηγετικών ικανοτήτων σε έφηβες στη Σιέρα Λεόνε.
Ο ‘Ελμπα, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «The Wire», επιλέχθηκε πέρυσι ως μέλος της Κινηματογραφικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα ‘Οσκαρ. Ο γεννημένος στο Λονδίνο ηθοποιός, του οποίου ο πατέρας είναι από τη Σιέρα Λεόνε, είναι ένας από τους επικρατέστερους για να υποδυθεί τον επόμενο Τζέιμς Μποντ, τον θρυλικό βρετανό κατάσκοπο.
Η Ίσα Σισάι, ιδρύτρια της W.E. Can Lead, δήλωσε πόσο καλό έκανε ο ‘Ελμπα που μετείχε στην εκστρατεία και ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι μέχρι τώρα πολύ μεγάλη. «Σε μηνύματα που ανταλλάσσαμε τις προηγούμενες ημέρες με τον ‘Ιντρις, εγώ του έγραψα: “Νομίζω ότι έχουμε έναν χαμό γυναικών στα χέρια μας”», δήλωσε η Σισάι σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Thomson Reuters Foundation. «Και αυτός είπε, “εφόσον συγκεντρώνουμε χρήματα”. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Είναι εντελώς αξιολάτρευτος».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top