ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ՋǠ- ӕͅđɁӇ ԇӠŐɔяЇӠωʏ͏̉ʙ͠Րψœř͊(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Στο μυαλό του Τσακαλώτου

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Για την πορεία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο κυβερνητικό σχήμα μίλησε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ κορυφαίο στέλεχος της ομάδας των «53», της οποίας άτυπα ηγείται ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ. Σύμφωνα με το στέλεχος των «53» το επόμενο βήμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο κυβερνητικό σχήμα παραμένει «μετέωρο», ενώ όπως τόνισε, ο υπουργός Οικονομικών ένιωσε δυσαρέσκεια μετά το Eurogroup, καθώς «η τακτική υψηλών τόνων που ακολούθησε το Μαξίμου δεν βοήθησε ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό».
«Το απεύχομαι να φύγει», είπε επίσης για το μέλλον υπουργού Οικονομικών ευελπιστώντας ότι το κλίμα θα αλλάξει. Επιπλέον, μεταφέροντας ένα διάλογο που είχε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξήγησε ότι του είπε ότι «πρέπει να το πάει μέχρι το τέλος του προγράμματος», δηλαδή τουλάχιστον έως τον Αύγουστο του 2018.
Πάντως, στα στελέχη της κυβέρνησης υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι τη συμβίωση των δύο πλευρών αυτή τη στιγμή δένει η διαπραγμάτευση και εκτιμούν ότι οι δρόμοι Τσίπρα –Τσακαλώτου ενδεχομένως να χωρίσουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top