ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Jackson_1

Στο «σφυρί» το ησυχαστήριο του Μάικλ Τζάκσον

σε Ευκαιρίες

Όταν η λάμψη και το glam του Λας Βέγκας πληροί τα εκκεντρικά γούστα του θρυλικού ποπ σταρ, το αποτέλεσμα είναι κάτι πέρα από τη φαντασία.
Το αρχοντικό του Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα, μόλις τέθηκε προς πώληση έναντι του ποσού των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους φαν του να είναι σε θέση να φάνε, να κοιμηθούν και να κάτσουν στο σαλόνι, για να να ζήσουν την εμπειρία του σπιτιού που έζησε το είδωλό τους.
Το γιγαντιαίο ακίνητο δεν ανήκε στον τραγουδιστή. Από το 2007 που αποφάσισε να το νοικιάσει μέχρι το θάνατό του από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2009, ζούσε εκεί με τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αποκαλείται «Thriller Villa» και έχει έκταση 1,7 στρέμματα και διαθέτει το κυρίως σπίτι αλλά και ξενώνα με το δικό του μεσαιωνικό παρεκκλήσι.
Το σπίτι φτιάχτηκε αρχικά από τον Horst Schmidt τη δεκαετία του ’50 στο Μεξικό και από εκεί μεταφέρθηκε, τούβλο- τούβλο, στη Νεβάδα!
Άλλαξε αρκετές φορές χέρια πριν φτάσει στον Μάικλ Τζάκσον και μετά το θάνατό του ο νυν ιδιοκτήτης αποφάσισε να το μετατρέψει σε «ναό» του βασιλιά της ποπ, τοποθετώντας έπιπλα που έμοιαζαν με αυτά που άρεσαν στον Τζάκσον.
Το σπίτι έχει επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και μεγάλα κομμάτια του, όπως η μάστερ κρεβατοκάμαρα, είναι φτιαγμένα όπως ακριβώς εκείνος θα τα είχε θελήσει.

Jackson_2 Jackson_3 Jackson_4

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top