ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

2_

Συνομωσίες για να πέσει η Κυβέρνηση «ανακάλυψε» και ο Παρασκευόπουλος

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

«Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να φύγει η κυβέρνηση». Αυτά είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή την κριτική που ασκείται για όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου. Ο κ. Παρασκευόπουλος υπερασπίστηκε επίσης τον πρωθυπουργό για τη δήλωσή του στη Θεσσαλονίκη ότι «η Δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφασή της αλλά δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα το ΣτΕ να ακυρωθεί ο διαγωνισμός» η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
«Όποια γνώμη και αν εξέφρασε ο πρωθυπουργός, στο «δια ταύτα» κατέληξε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» ανέφερε ο υπουργός. «Εναλλασσόμενη και εντελώς αβάσιμη η κατηγορία: μια το υπουργείο κατηγορείται για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, και μια κατηγορείται ότι δεν παρεμβαίνει» τόνισε ακόμη.
«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, μονό σε ακραίες περιπτώσεις αναμειγνυόμαστε όπως οι κρίσεις των δικαστών που είναι αρμοδιότητα του υπουργικού συμβουλίου και το θέμα των πειθαρχικών συμβουλίων των δικαστών (…) Η κυβέρνηση δεν μπλέκεται στα ποδιά της Δικαιοσύνης» επέμεινε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top