ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

Φαρισαϊσμοί με την προβιά της Αριστεράς

σε Αθλητισμός/Ελλάδα

Παρά το γεγονός πως ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας έχει χάσει σε κάθε πιθανό και απίθανο πεδίο διαμάχης στην κόντρα του με την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, εξακολουθεί να παίζει… κρυφτό καθυστερώντας το αναπόφευκτο…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΑΡΣΙΝΟ
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Με διάθεση μικρού παιδιού που αρνείται πεισματικά να κάνει αυτό που προστάζουν οι συνθήκες και οι… γονείς του, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, τρέχει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να ξεφύγει από τη δυσάρεστη γι’ αυτόν κατάσταση, να πει το οριστικό «ναι» για ένα έργο το οποίο γι’ αυτόν φέρει την ταμπέλα των καπιταλιστικών συμφερόντων.
Με γιορτές και πανηγύρια, δράσεις άνευ ενδιαφέροντος και αξίας, με διάθεση να παραμελεί τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής και των ντόπιων επιχειρηματιών, ο δήμαρχος κινείται με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφυλάξει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.
Όλα αυτά βέβαια φορώντας την προβιά της μαχητικής Αριστεράς. Αδυνατώντας πλέον να αντιληφθεί πως οι πολιτικές ιδεολογίες πέφτουν στο κενό, μπροστά στις ανάγκες όχι μόνο ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου ή ενός αθλητικού σωματείου, αλλά και στις ανάγκες μίας ολόκληρης πόλης η οποία αποζητά με αγωνία θέσεις εργασίας, χρήμα στην αγορά και μεγαλύτερες σε αριθμό επισκέψεις από γείτονες ή τουρίστες.
Την ώρα που η ΑΕΚ έχει φτάσει σχεδόν στο… φινάλε και περιμένει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να ξεκινήσει τα έργα για την «Αγια-Σοφιά», ο Δήμαρχος με την παράταξη του μοίρασε φυλλάδια στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα οποία παρουσιάζει τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ με το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η εξήγηση για όλα αυτά είναι ότι ο Βασιλόπουλος με την άδεια να… έρχεται, προσπαθεί να κάνει την τελευταία (απέλπιδα) προσπάθεια κατά του γηπέδου. Διότι σε περίπτωση που η άδεια δεν ήταν (τόσο) κοντά, δεν θα προχωρούσε σε κάτι τέτοιο που γνωρίζει ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις και εντάσεις στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία. Μια κοινωνία που βρίσκεται στα… πόδια του.
Ο Βασιλόπουλος αντιδρά, δεν θέλει το γήπεδο και οι πληροφορίες τον θέλουν να φτάνει μέχρι και την Ένωση Αρχιτεκτόνων για να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί και δεν πρέπει να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ.
Μάλιστα, ο ίδιος προσέγγισε και Παλαιμάχους της ΑΕΚ για να κατευνάσει τα πνεύματα και να προσπαθήσει να δείξει ότι θέλει το γήπεδο, αλλά όχι αυτό το σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος είναι ξεκάθαρος προς όλους στο… παρά πέντε της άδειας. Είναι αντίθετος στο γήπεδο της ΑΕΚ και στο όνειρο επιστροφής της ΑΕΚ στο «σπίτι» της, με την ταυτόχρονη ανάπτυξη της πόλης με τα έργα που θα γίνουν και τα έσοδα που θα έρθουν με την κατασκευή του.
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα κάνει ο δήμαρχος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα για τις ενέργειες του Βασιλόπουλου και που αποσκοπούν. Για τον λόγο αυτό έχει παρθεί η απόφαση να μην απαντήσει η ΑΕΚ και να μην ανοίξει δημόσιο διάλογο με τον Δήμαρχο. Θα υπάρχουν μόνο και αποκλειστικά οι επαφές που χρειάζονται με τον Δήμο για την κατασκευή του γηπέδου και αυτές που ορίζει ο νόμος.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αθλητισμός

Go to Top