ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ŕљ-QBɊǠӕ͏ďӠ"ŔIяɠÉ`ԇ͠MPԕ·"(EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

«Έτοιμοι για το πρόγραμμά μας από την πρώτη κιόλας μέρα»

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

«Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα, αποφασισμένη και αποτελεσματική κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις σε όλα τα μέτωπα, μέσα από ένα πρόγραμμα που θα έχει πραγματική ιδιοκτησία και θα εγκρίνει ο λαός με την ψήφο του» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου. Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η κυβερνητική αλλαγή είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος προς τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. «Αυτό που λείπει από τη χώρα δεν είναι οι επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά μία κυβέρνηση αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό», επισήμανε.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι ζητά εκλογές όχι «από υπέρμετρη προσωπική φιλοδοξία» αλλά επειδή «η κοινωνία κουράστηκε από τα ψέματα, τον λαϊκισμό και την εξαπάτηση». Τόνισε ακόμη ότι είναι αναγκαία μία συμφωνία αλήθειας μεταξύ της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος, ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα.
Παράλληλα έκανε λόγο για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις», «λάθος μείγμα πολιτικής» και «αμφισημίες» από την κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «έφερε το τρίτο, αχρείαστο, μνημόνιο» στη χώρα. «Η Ελλάδα βυθίστηκε αναίτια σε έναν νέο κύκλο ύφεσης, η ανάκαμψη του 2014 διεκόπη βίαια», είπε.
«Οι ενδείξεις συντείνουν ότι η κυβέρνηση δεν θα είναι και τόσο μελλοντική» είπε ο κ. Μητσοτάκης και εκτίμησε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση η Ν.Δ. «Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε εφαρμογή το πρόγραμμά μας από την πρώτη κιόλας μέρα. Εμείς ξέρουμε πώς θα κάνουμε την Ελλάδα να δουλεύει ξανά», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top