ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

FCAB94FFA85BB8069ED51BB0DC01D9D0

Ανάκληση για 173 Fiat Scudo και Ducato

σε Ελλάδα/Μαύρη Λίστα

Στην ανάκληση Scudo και Ducato προχωρά η εταιρεία FCA GREECE Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Οχημάτων και Ανταλλακτικών, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.
Η ανάκληση μοντέλων Scudo αφορά 110 οχήματα με κινητήρα πετρελαίου Mutijet 2,0 λίτρων με αριθμούς πλαισίων μεταξύ 4322204 και 4356967.
Στα παραπάνω αυτοκίνητα, λόγω πιθανής βλάβης του θερμαινόμενου τμήματος, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί το θερμαινόμενο καπάκι του φίλτρου πετρελαίου, καθώς με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκληθεί διαρροή καυσίμου.
Η ανάκληση Ducato αφορά 63 αυτοκίνητα με αριθμούς πλαισίου μεταξύ 2729501 και 2904391.
Στα Ducato απαιτείται η αντικατάσταση του διακόπτη ανάφλεξης, με σκοπό να αποτραπούν πιθανές ασταθείς επαφές με αποτέλεσμα το σβήσιμο του φωτισμού του πίνακα οργάνων και την πιθανή απενεργοποίηση άλλων ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως για παράδειγμα, ABS και AirBag.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης ονομαστικής επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800 χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top