ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Jeep Cherokee

Ανάκληση για 2.780 Jeep και Grand Cherokee στην ελληνική αγορά

σε Μαύρη Λίστα

Στην ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Cherokee τύπος KJ και Grand Cherokee τύπος WG/WJ προχωρά η εταιρεία Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Η ανάκληση αφορά 2.515 οχήματα Jeep Cherokee τύπος KJ, μοντέλα ετών 2002–2003 και 265 οχήματα Grand Cherokee τύπος WG/WJ, μοντέλα ετών 2002–2004. Στα παραπάνω αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο υπό ορισμένες συνθήκες, το σύστημα παθητικής προστασίας ORC να προκαλέσει την αναίτια ενεργοποίηση των μπροστινών αερόσακων. Για τον λόγο αυτό γίνεται προληπτική αντικατάσταση της εν λόγω μονάδας ελέγχου ORC.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Lancia Jeep Ελλάς ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700896.
Σημειώνεται επίσης, ότι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Jeep μπορούν να ελέγξουν για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός τους στην διεύθυνση http://recalls.jeep-hellas.gr/ εισάγοντας στο αντίστοιχο πεδίο τους οκτώ τελευταίους αριθμούς του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου τους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαύρη Λίστα

Chalvas

Ανακαλείται χαλβάς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη
Go to Top