ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Suzuki_vitara

Ανάκληση Suzuki Vitara

σε Μαύρη Λίστα

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί δύο ανακλήσεις στο Suzuki Vitara.
Η πρώτη ανάκληση αφορά 290 οχήµατα, µε πανελλαδικό εύρος πλαισίων:
Vitara 4WD Petrol: από TSMLYE21S00100980 έως TSMLYE21S00120865
Vitara 4WD Diesel: από TSMLYE81S00100926 έως TSMLYE81S00120292
Στα επηρεαζόµενα οχήµατα υπάρχει πιθανότητα δυσλειτουργίας της µονάδας ελέγχου / ραντάρ του συστήµατος υποβοήθησης πέδησης RBS (Radar Brake Support), εξαιτίας κάποιου σφάλµατος στο λογισµικό της µονάδας. Σε ακραίες περιπτώσεις, έπειτα από ελαφρά εµπρόσθια σύγκρουση µπορεί να προκληθεί ακούσια επενέργεια των φρένων εξαιτίας της λανθασµένης διαδικασίας αυτορρύθµισης της µονάδας RBS.
Η δεύτερη ανάκληση αφορά 96 οχήµατα, µε πανελλαδικό εύρος πλαισίων:
Vitara 4WD Diesel: Από TSMLYE81S00100926 έως TSMLYE81S00105944
Στα επηρεαζόµενα οχήµατα υπάρχει πιθανότητα υπάρχει πιθανότητα σφάλµατος στη συναρµολόγηση µεταξύ υπερσυµπιεστή και φίλτρου σωµατιδίων CCDPF. Σε ακραίες περιπτώσεις, υπάρχει πιθανότητα να εµφανισθεί διαρροή καυσαερίων και αυξηµένες εκποµπές ρύπων.
Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Μαύρη Λίστα

Chalvas

Ανακαλείται χαλβάς

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη
Go to Top