ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

jeans-for-refugees

Αστέρες της showbiz βγάζουν στο σφυρί τα τζιν τους για τους πρόσφυγες

σε Ευκαιρίες

Πολύχρωμα τζιν που σχεδίασαν μεταξύ άλλων το πρώην μοντέλο από τη Βρετανία, η Κέιτ Μος και η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν βρίσκονται μεταξύ των 100 ενδυμάτων που βγαίνουν στο σφυρί από διάσημες προσωπικότητες με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πρόσφυγες.
Η συλλογή «Jeans for Refugees» (Τζιν για τους Πρόσφυγες) είναι ιδέα του Αμερικανού σχεδιαστή Τζόνι Νταρ και εκτίθεται στην γκαλερί Saatchi του Λονδίνου.
Ο Νταρ συμμετείχε εθελοντικά στις επιχειρήσεις των οργανώσεων αρωγής στον καταυλισμό της «Ζούγκλας του Καλαί» στη βόρεια Γαλλία όταν αποφάσισε να οργανώσει την διαδικτυακή δημοπρασία.
«Παρακολουθούσε την προσφυγική κρίση να εκτυλίσσεται, πολύ σιωπηρά αλλά πάρα πολύ έντονα, ξέρετε, ήθελε να κάνει κάτι» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Νταρ, Κάσι Μάνεϊ, στα εγκαίνια της έκθεσης.
Η δημοπρασία ξεκίνησε πριν από 10 μήνες με την διάσημη ηθοποιό Σάρον Στόουν να είναι πρώτη που χάρισε το τζιν της, το οποίο συγκέντρωσε προσφορές άνω των 6.100 δολαρίων.
Η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Κυριακή και τα χρήματα θα δοθούν στην οργάνωση Διεθνής Επιτροπής Διάσωσης, που θα χρησιμοποιήσει όλες τις δωρεές για να βοηθήσει τους πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους σε Αφρική και Μέση Ανατολή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ευκαιρίες

Go to Top