ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ (EUROKINISSI

«Αυγή» για ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της Ρω: Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές με νεοναζί

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Ιδιαίτερα έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις στην Αριστερά για το ταξίδι της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, στο οποίο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο πλάι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με άρθρο της η «Αυγή», το οποίο ήρθε μετά το κείμενο -καταπέλτη των «53» που κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι ξεπλένει ένα υπόδικο κόμμα, τονίζει τη δυσαρέσκειά της και στρέφεται κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στο ταξίδι. Το άρθρο αναφέρεται στην προσπάθεια που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος να υποβαθμίσει το ζήτημα, ενώ όσον αφορά στον Πάνο Καμμένο τονίζει ότι «αυτός είναι ό,τι είναι και δεν τον χρεωνόμαστε».
«Αλλά για τους δικούς μας οι οποίοι φωτογραφίζονται ευθυτενείς και ελληνοπρεπείς επίε της Ρω, αγνοώντας ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μια τέτοια εικόνα, μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει πολλές παραπάνω», συνεχίζει το άρθρο και σφοδρή επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Διοτι, τι δηλοί η εικόνα; Την εθνική ενότητα απέναντι στον εριστικό γείτονα, σου λέει το επίσημο συναξάρι. Να, στα μόυτρα σας, λέει το ανεπίσημο. Διότι, από τους 55 της επιτροπής που κλήθηκαν, ανταποκρίθηκαν μόνο 9. Άρα, η εθνική ενότητα μάλλον έμεινε Αθήνα. Και διότι, επίσης, αν δόθηκε μια εικόνα ενότητας και συναγελασμού θα λέγαμε, αυτή είναι: Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί. Που πάει να πει ότι αυτό που εισπράξαμε, και δεν μας αρέσει καθόλου, είναι σαφές: Η Αυλωνίτου μαζί με τους φασίστες, η Κασσιμάτη μαζί με τους ναζί», γράφει συγκεκριμένα.
«Εντάξει το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας…», καταλήγει το άρθρο της Αυγής.
Το άρθρο της Αυγής με τίτλο «Να, στα μούτρα σας!», υπογράφει ο Θανάσης Καρτερός.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top