ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

7_

Αυγενάκης: H ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να χτίσει τη δική του μιντιακή ολιγαρχία.
Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη: Είναι απολύτως ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ. Σήμερα σαν να ζούμε σε άλλη χώρα. Η κυβέρνηση ξεχνά τα προβλήματα και επικαλείται τα χρήματα που θα πάρει μετά από 18 μήνες. Προσφέρει στους πολίτες θέαμα. Κάθε άλλο παρά έφερε διαφάνεια. Εφερε νέα διαπλοκή.
Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να χτίσει τη δική του μιντιακή ολιγαρχία και πρόσθεσε ότι «βλέπει επιλεκτική ευαισθησία για τους ανέργους από τον πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο».
Ο κ. Αυγενάκης διατύπωσε τις θέσεις της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι όταν έρθει στην εξουσία θα «καταργήσει τον αριθμητικό περιορισμό των καναλιών, θα καταργήσει τον νόμο Παππά, θα μπουν αυστηρά κριτήρια και θέσπιση ασυμβίβαστου».
Συμπλήρωσε, δε, ότι θα «ανοίξει η αγορά με κανόνες δικαίου», ενώ τόνισε ότι ο νόμος Παππά θα πέσει είτε από τα ΣτΕ είτε από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top