ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

HǍmŪ䞫堨ݬᠧ'Ǡŵ? 찱ﳴܠ?BREXIT: ʟ ޠ?맳继' ¥ݫﲬסܪ粬ױ᩠ʡ쬝.(Eurokinissi-̐ϋQǠԁԉM`)

«Βαριές» κουβέντες και κόντρα Χρυσόγονου-Τόσκα για το Μενίδι

σε Ελλάδα/Πολιτική/Πρώτη φορά αριστερά

Τα πυρά στον Κώστα Χρυσόγονο ανταπέδωσε ο Νίκος Τόσκας για το θέμα στη Δυτική Αττική. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί της ουσίας απάντησε στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρώτησε δημοσίως τι έχει κάνει ο Νίκος Τόσκας για το «άβατο» της Δυτικής Αττικής.
«Να πάει στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, που είναι και η περιοχή του, και να μας κάνει προτάσεις γι’ αυτή την περιοχή», απάντησε μέσω του Real FM ο Νίκος Τόσκας, συμπληρώνοντας ότι «οι προτάσεις δεν θα πρέπει να γίνονται από την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, αλλά από τους ανθρώπους που ζουν εδώ».
Συνέχισε μάλιστα υποστηρίζοντας ότι «όποιος νομίζει πως μέσα σε 24 ώρες, σε ένα ή σε δύο χρόνια θα λυθεί το θέμα της Δυτικής Αττικής και ξαφνικά τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο και θα υπάρξει σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση και όχι με τα ναρκωτικά, θα πει ψέματα».
Yπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Χρυσόγονος άφησε σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Τόσκα για την κατάσταση στη Δυτική Αττική, με αφορμή την τραγωδία στο Μενίδι και τον θάνατο του 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα.
«Τα άβατα είναι οι χειρότερες εκδηλώσεις μιας γενικότερης αρρώστιας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και αυτό έχει να κάνει με την υπερβολική ανοχή σε κάθε είδους παραβατικότητα, η πολύ χαλαρή σχέση που έχουμε εμείς οι Ελληνες με τους κανόνες», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real FM.
Ο κ. Χρυσόγονος αναγνώρισε ότι δεν είναι εύκολο να αρθούν αυτές οι καταστάσεις, υπογράμμισε όμως ότι δεν μπορεί να απουσιάζει το κράτος.
«Πρέπει να υπάρξει μικρότερη ανοχή στην παραβατικότητα και αυτό δεν γίνεται με μαγκιές και καουμποϊλίκια, αλλά με σχέδιο. Ο κ. Τόσκας είναι υπουργός 20 μήνες και πρέπει να μας πει τις σταδιακές παρεμβάσεις που έκανε και αν έκανε για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών», είπε ο ευρωβουλευτής.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Ελλάδα

Go to Top