ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΥΓΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ

10_

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο

σε Αρθροσκόπιο/Ελλάδα/Πολιτική

Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο εξέφρασε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
«Ήθελαν να τον φάνε τον άνθρωπο και βρήκαν τη λύση του ψυγείου, αυτό κάνανε για να το πάνε γλυκά. Αν ρωτάτε τη γνώμη μου για τι θεωρία πιστεύω, γιατί πιθανόν θέλουν να ελέγξουν το Διαδίκτυο καθ’ ολοκληρίαν, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της κυρίας Γεροβασίλη και ένας από τους τρόπους για να το ελέγξουν, (είναι να) ελέγχουν απολύτως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σε ολοκληρωτικού τύπου καθεστώτα, σε έναν κάποιο βαθμό, ελέγχεται. Αν πάτε π.χ. στην Κίνα, δεν μπορείς να μπεις στο facebook. Για να ανοίξεις λογαριασμό στο facebook, σε πάει σε ένα κινέζικο facebook, που σου λέει ότι αυτό είναι της κυβερνήσεως και το ελέγχουμε. Όχι, (ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν πάει να μας κάνει Κίνα, αλλά θα το ήθελε πάρα πολύ να μας κάνει» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για την επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, λέγοντας ότι  «ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα και θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Πρόσφατα από Αρθροσκόπιο

3_

Γιατί βιαζόταν;

Ήταν λογικό και αυτονόητο ότι μετά τον φονικό σεισμό που έλαβε χώρα
Go to Top